Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

bandru

Новачок
  
  • Публікації

    13
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача bandru

  1. Спс за помощь. Товар загрузил, для этого удалил формулы из колонок которые не использовал при загрузке, товар разбил на два файла (может фото товаров были большие не знаю). Всё загрузилось, что не загрузилось нормально прописалось в errors.
  2. Opencart 1.5.6.1 модуль v6.3 Undefined variable: attribute_id in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 769 Undefined variable: attribute_id in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 815 Undefined variable: option_id in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 874 Undefined variable: offproduct in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 1042 Undefined variable: offproduct in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 1047 Undefined variable: offproduct in admin/view/template/catalog/suppler_form.tpl on line 1052 Выпадают такие ошибки и товар не добавляет. В чем может быть проблема?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.