Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vsirf

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vsirf

  1. Здравствуйте. Подскажите пожалуйста о каких ошибках javascript идёт речь? Я просто не профессионал, но firebug показывает одну ошибку на странице категории, и та в jquery.maskedinput-1.3.min.js, подключенным для работы вашего модуля...
  2. Здравствуйте. Приобрёл Ваш модуль быстрого заказа. При настройке возникли трудности. В целом всё получилось, однако при попытке оформить "быстрый заказ", всплывающее окно не работает. (не закрывается и не оформляет заказы). Подскажите пож-та где я допустил ошибку при настройке модуля. Вот ссылка на сайт на котором модуль настраиваю.. http://fashionplatinum.ru/penuary/ Заранее спасибо за помощь.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.