Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Total Pack — 5 модулів в одному пакеті 1.0

52

   (5 відгуків)    Інші розширення автора

SergeTkach
  5 313 6 605

1 скріншот



    • 52.00 USD
  • Підтримка

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

  • +1 3

Опис файлу

Отримуйте більше, платіть менше. Купуйте набір з 5 моїх модулів майже за пів ціни! Якщо точно, то це на 44% вигідніше (або $41,5 долара дешевше), ніж брати кожен модуль окремо.

 

 

Вигода, яка мотивує спробувати

 

Звісно, я розумію, що у багатьох клієнтів вже склалися свої вподобання. Буває так, що одна й та сама людина бере постійно один й той самий модуль, навіть не звертаючи уваги на інші мої розширення. Це цілком зрозуміло, адже модулі мають вирішувати конкретні задачі. І коли у вас вже є знайомий інструмент під стандартну задачу, ви берете те, що вже спрацювало раніше. Але якщо раптом аналоговий інструмент є й в мене, то це пакетне рішення дає вам змогу познайомитися з альтернативними модулям з мінімальними витратами.

 

Лише порахуйте, якщо Ви хочете купити модуль Handy Product Manager за $33, то виходить за додаткові $19 ви отримаєте ще 3 додаткових модулі 🤩

 

Ще один варіант: ви хочете придбати SEO-модулі. Три моїх SEO-модуля коштують $46,5. Тоді вийде, що Handy та ImageScanner дістануться Вам всього за $5,5 (!). Це дуже крута нагода спробувати їх.
 

 

 

Які модулі входять до набору?

 

  1. Branched Sitemap ($15)
  2. SEO Tags Generator ($16,5)
  3. SEO URL Generator PRO ($15)
  4. Handy Product Manager ($33)
  5. ImageScanner ($14)

 

РАЗОМ:   $ 93,5    $52 при купівлі пакетом

 

 

Ті самі умови підтримки, що й при купівлі окремо

 

На цей пак діють всі ті правила, що й для кожного модуля окремо.



Інші розширення SergeTkach


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.