Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...
  • записей
    16
  • комментариев
    289
  • просмотров
    12 059

О блоге

Я убежден, что все рутинные процессы нужно автоматизировать.

Записи в этом блоге

Звіт по опитуванню на тему Індекс почуття спільноти

Нещодавно я провів на форумі опитування для вимірювання Індексу почуття спільноти (SCI). Ділюся результатами.   Що це взагалі за Індекс почуття спільноти такий?   Вважається, що для існування онлайн-спільноти важливо чітко розуміти, чому учасники хочуть бути її частиною, чому їм важливо спілкуватися саме з цими людьми, що їх мотивує, що вони отримують завдяки спільноті з точки зору емоцій. Як мінімум, це дозволяє лідерам створюв

Погана новина: в 2022 році доля opencart в світовому e-commerce впала до 0,9%

В Україні ситуація з опенкарт не така катастрофічна, але згідно із даними Google Trends вперше за довгі роки ця система відійшла на другу позицію, поступившись першим місцем "щось там фаю".   І ось цей факт, на мою суб'єктивну думку, має нас насторожити. Тому що:   З точки зору розробників: Незважаючи на війну та важки часи, люди продовжують створювати магазини Але при цьому користувачі віддають перевагу досить "дорогому" рішенню (в порівнянні з опенкарт)

Чи варто використовувати Fondy?

Коротка відповідть: ні, не варто, ні в якому разі!   Звісно, моя думка дуже суб`ективна, та не охоплює всіх нюансів роботи із сервісом. Але якщо коротко передати суть, то вони розглядають підприємця так, наче мають дати тобі в борг, а не будуть заробляти на тому, що працюєшь ти.   А сама велика дурість, що вони не оголошують причини, чому вони не активують мерчанта.   А ось і відгуки -- https://www.otzyvua.net/fondy   P.S. Е набагато кращі варіанти, д

Что именно включено в поддержку дополнений и шаблонов?

Поддержка — это неотъемлемая ожидаемая часть купленного модуля или шаблона, которая фигурирует в стандартах жизненного цикла ПО. Вопрос лишь в том, что именно считается поддержкой, а что выходит за ее рамки? Это вопрос ожиданий с одной стороны и объема обязательств с другой стороны. Этот вопрос весьма существенный, так как он влияет на деятельность и рабочие процессы и покупателей, и авторов.   Содержание: Что говорит Регламент продаж и поддержки дополнений opencartforum.com?
  • Сейчас на странице   0 пользователей

    • Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.