Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Статті:
Врегулювання спорів з авторських прав на розширення

Врегулювання спорів з авторських прав на розширення


Support

Шановні Користувачі, у зв'язку зі зверненнями щодо порушення авторських прав щодо програмного забезпечення, яке розміщено на opencartforum.com, вважаємо за необхідне надати деякі роз'яснення.

При модерації Компанія не має можливості і не перевіряє програмне забезпечення, що завантажується, на предмет непорушення авторських прав.

Якщо інший користувач розмістив на opencartforum.com програмне забезпечення з порушенням ваших авторських прав – повідомте нам про це. 

Переконайтеся, що ваші претензії обґрунтовані.
Ім'я правовласника буде опубліковано на opencartforum.com замість видаленого контенту. Тут не обов'язково вказувати особисто ваші персональні дані – можна використовувати юридично допустиму альтернативу, наприклад, назву компанії. Але в будь-якому випадку ви повинні зазначити достовірні дані. Також необхідно надати докази того, що ви є правовласником. Ми перевіримо надану інформацію.
Ці відомості, а також опис програмного забезпечення, права на яке, ймовірно, порушені, будуть знаходитися у відкритому доступі. Інші дані зі скарги, включаючи ваше повне ім'я та адресу електронної пошти, можуть бути надіслані користувачеві, який завантажив спірний контент.

Будь ласка, пам'ятайте, що, надіславши подібний запит на видалення контенту, ви переносите проблему в правове поле.


Уникайте подання помилкових скарг. Це може призвести до блокування вашого облікового запису або інших юридичних наслідків.

Також повідомляємо, що компанія не має ні технічної можливості, ні повноважень для боротьби з порушенням ваших авторських прав на інших веб-сайтах.

  • +1 1




  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.