Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Статті:
Реферальна програма

Реферальна програма


Support

Ця Реферальна програма є невід'ємною частиною Публічного Договору. Усі терміни застосовують у тому значенні, як у Публічному Договорі.

 

Терміни

Реферальна програма («Програма») - це форма партнерства, в якій WEBROV GROUP OÜ («Компанія») надає можливість отримати Партнерами прибуток за рекомендацію Платформи.

Партнер – це Користувач, який зареєстрований на Платформі, отримав та використовує Реферальне посилання.

Реферальне посилання – унікальне посилання, надана Компанією Партнеру для використання відповідно до умов цієї Програми.

Реферали – нові відвідувачі Платформи, які перейшли на Платформу із використанням Реферального посилання.

Реферальні виплати – виплати, що здійснюються Компанією Партнерам у встановленому розмірі за кожну покупку на Платформі, здійснену Рефералом з використанням Реферального посилання.

Купівля – купівля Ліцензій на Об'єкти, які розміщені на Платформі.

 

Участь у Програмі

Брати участь у Програмі може лише зареєстрований на Платформі Користувач, якому надається Реферальне посилання через Особистий кабінет.

 

Як це працює?

Партнер може розповсюджувати Реферальне посилання на своєму веб-сайті, у рекламних матеріалах, шляхом розсилки електронних повідомлень або іншим законним шляхом. У той же час Партнер гарантує, що всі його дії, пов'язані з поширенням Реферального посилання, відповідають положенням цієї Програми, застосовного законодавства, зокрема про рекламу, захисту персональних даних, а також не порушують права інших Користувачів та/або третіх осіб.

 

Партнер може поширювати Реферальне посилання необмеженій кількості

Рефералів. Реферальне посилання не доступне для використання існуючими Користувачами. Реферал може скористатися Реферальним посиланням один раз.

 

Реферальні виплати

Умовою отримання Реферальних виплат є Покупка, здійснена Рефералом на Платформі за допомогою Реферального посилання. Після покупки на рахунок Партнера в Особистому кабінеті перераховується сума у розмірі 1% від суми цієї Покупки.

 

Умови виведення коштів

Реферальні виплати можна виводити один раз на місяць шляхом подання заявки на виведення коштів через Особистий кабінет.

Мінімальна сума виведення коштів – 100 дол. США. Конвертація Реферальних виплат відбувається на основі вимог країни місцезнаходження Партнера.

 

Що робити не можна?

У рамках Програми заборонено:

  • розповсюджувати Реферальне посилання шляхом масового розсилання, спаму на форумах, інших онлайн-спільнотах;
  • надавати платну рекламу з використанням Реферального посилання;
  • видавати умови Програми за свої власні акції, знижки або інші спеціальні умови;
  • давати неправдиву інформацію про Програму, вводити Рефералів в оману щодо умов Програми;
  • робити покупки зі свого рахунку за допомогою Реферального посилання.

 

Інші умови

Партнер та його Реферали приймають умови цієї Програми, а також Публічного Договору та Політики Конфіденційності.

 

Компанія залишає за собою право перевіряти Рефералів та дискваліфікувати їх, а також не нараховувати Реферальні виплати за покупки таких Рефералів.

 

Компанія може припинити Програму або змінити її умови у будь-який час, без попередження та без зобов'язань виплатити решту на момент припинення Програми Реферальні виплати. Компанія залишає за собою право на власний розсуд змінювати, скасовувати або призупиняти дію цієї Програми у разі появи вірусу, помилки або іншої причини, яка не залежить від Компанії, порушує безпеку або належне адміністрування Програми.

 

Компанія не несе відповідальності за будь-які технічні чи будь-які інші проблеми, у тому числі перебої в роботі Платформи та/або сторонніх сервісів, у зв'язку з якими виконання умов цієї Програми обмежене або неможливе.





  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.