Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Статті:
Політика прозорості

Політика прозорості


Support

Ця Політика прозорості (далі – «Політика») є невід'ємною частиною Публічного договору на агентські та інформаційні послуги та спрямована на інформування Користувачів Платформи про співпрацю Компанії з суб'єктами фінансового моніторингу щодо протистояння відмиванню грошей та фінансуванню тероризму при наданні Компанією агентських та інформаційних послуг.

 

Компанія не є платіжною системою, емітентом віртуальної валюти чи віртуальним гаманцем та не проводить операцій з обміну віртуальної валюти у валюту певної країни. З огляду на відсутність у Компанії статусу емітента віртуальної валюти, віртуального гаманця, платіжної системи чи банку Компанія не зобов'язана та не проводить систематичного моніторингу фінансової діяльності Користувачів. Разом з тим Компанія як агент Розробника приймає грошові кошти за оплату Об'єктів і перераховує їх Розробникам (після утримання комісії). Ця діяльність пов'язана зі співпрацею з банками та платіжними системами, які зобов'язані виконувати фінансовий моніторинг та які мають відповідні повноваження, які Компанія зобов'язана виконувати для законного проведення платежів та подальшої співпраці.

 

Щоб забезпечити законність та прозорість розрахунків з Розробниками та Покупцями, банками та платіжними системами, Компанія при зручному випадку та в силу своїх можливостей може звертати увагу на деякі аспекти, які стосуються проведення платежів. Також Компанія попереджає, що для запобігання претензій до неї з боку організацій, відповідальних за проведення фінансового моніторингу та/або запобігання злочинності, Компанія розробила правила співробітництва при проведенні розрахунків, з якими Користувачам слід ознайомитись та погодитись перед використанням Платформи.

 

1. Щоб у разі потреби Компанія могла вчасно реагувати на запити банків, платіжних систем та відповідних державних органів, Компанія може вимагати від Розробників та Покупців додаткові документи та відомості.

 

1.1. Компанія може вимагати у Розробника та/або Покупця документи, що підтверджують наступну інформацію:

· ім'я, персональний ідентифікаційний код або, якщо такий відсутній, дата та місце народження та місце реєстрації або розміщення головного офісу Користувача (або його представника);

· Назва юридичної особи, реєстраційний код, дата реєстрації, ім'я директора, учасників правління або аналогічного органу, їх повноваження на представлення юридичної особи, контакти юридичної особи;

  • цілі господарських відносин або разової транзакції із зазначенням постійного місцеперебування, місця ведення господарської діяльності або резидентства;
  • професія чи поле діяльності;
  • платіжний патерн;
  • походження грошових коштів, використаних для транзакції;
  • походження доходів Користувача;
  • кінцевий бенефіціар юридичної особи;
  • інша діяльність особи, не пов'язана з Платформою, яка стосується чи може стосуватися кримінальної діяльності, відмивання грошей чи фінансування тероризму;
  • походження провайдера фінансових послуг тощо.

1.2. Також Компанія у разі звернення до неї банків, платіжних систем або державних органів, які проводять фінансовий моніторинг, залишає за собою право вимагати наступну документацію:

  • документ, що підтверджує особу;
  • фотографія картки, з якої здійснюються платежі (перші 6 цифр та останні 4 цифри номера картки, але без вказівки її власника та інших банківських реквізитів).

 

2. В тому випадку, якщо на вимогу Компанії відповідна інформація або документи не були надані, Компанія відмовляється здійснювати транзакцію і не несе відповідальності перед Користувачем за відмову здійснювати транзакцію. Також Компанія залишає за собою право призупинити, заблокувати або видалити Акаунт Користувача без попередження у разі ненадання інформації, що запитується.

 

3. Заборонено створювати більше одного облікового запису. Якщо Розробник створює другий обліковий запис і купує Об'єкти з іншого свого ж Акаунту, то Компанія має право негайно після виявлення заблокувати всі облікові записи такого Розробника та направити інформацію про дії такого Розробника відповідним державним органам, уповноваженим проводити перевірку, та суб'єктам фінансового моніторингу (у тому числі банкам та платіжним системам).

 

4. Якщо Розробник поповнює свій Авансовий рахунок, то ця сума поповнення може бути виплачена йому лише як повернення авансового платежу в окремому порядку, і не може бути сплачена як частина суми, отриманої Розробником від продажу Об'єктів.

 

5. У разі виникнення запитань Користувач може звернутися до Служби підтримки на адресу електронної пошти [email protected]





  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.