Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Статті:
Платіжна політика

Платіжна політика


Support

Ця Платіжна Політика (далі – «Політика») є невід'ємною частиною Публічного договору на агентські та інформаційні послуги та регулює порядок розрахунків між Розробником та Компанією.

Політика може бути змінена Компанією будь-коли в односторонньому порядку. Зміни набирають чинності з моменту їх публікації на Сайті.

 

1. Предмет цієї Політики

1.1. Предметом цієї Політики є визначення розміру, а також порядків та термінів оплати:

● винагороди Компанії за надання Компанією інформаційних послуг, а також агентських послуг (перебуваючи у статусі Агента) у тих випадках, які прямо зазначені у Публічному договорі на Агентські та інформаційні послуги, а також в інших політиках, які зазначені у розділі 22 Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги, включаючи Політику надання Послуг Розробника, та які є невід'ємною частиною Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги та цієї Політики;

● доходу Розробником від продажу Компанією Ліцензій на Об'єкти Розробника та надання Послуг Розробника відповідно до Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги та Політики надання Послуг Розробника, які є невід'ємною частиною цієї Політики.

1.2. Територія дії цієї політики необмежена.

1.3. Для цілей цієї Політики, інформаційні послуги та агентські послуги повинні мати таке значення, яке їм надається у Публічному договорі на Агентські та інформаційні послуги та у Політиці надання Послуг Розробника.

 

2. Розмір винагороди Компанії.

2.1. За надання агентських послуг за Публічним договором на Агентські та інформаційні послуги, пов'язані з продажем Ліцензій на Об'єкти ексклюзивними Розробниками, кожен ексклюзивний Розробник виплачує Компанії Агентську винагороду. Розмір Агентської винагороди визначається незалежно від суми цін Ліцензійних Договорів, укладених ексклюзивним Розробником в 1 (одному) календарному місяці та становить 22% від доходу такого Розробника за 1 (один) календарний місяць.

У випадку, якщо Компанії стане відомо, що ексклюзивний Розробник більше не є таким і став не ексклюзивним Розробником, розмір Агентської винагороди за надання агентських послуг за Публічним договором на Агентські та інформаційні послуги, пов'язані з продажем Ліцензій на Об'єкти ексклюзивним Розробником, негайно підвищується до 30 % від доходу такого Розробника з продажу Ліцензій на його Об'єкти за 1 (один) календарний місяць.

У разі такої зміни розміру Агентської винагороди, цей розмір залишається фіксованим протягом усього співробітництва Компанії та Розробника і не змінюється відповідно до формул, зазначених у пункті 2.5. цієї Політики. Розробник не може повернути собі статус ексклюзивного Розробника шляхом видалення Об'єктів Розробника з веб-сторінок або їх сукупностей, інтернет-магазинів, систем управління вмістом (CMS) та будь-яких інших ресурсів, які дозволяють третій особі набути права використання, у будь-якому обсязі та будь-якого виду, на Об'єкти Розробника.

2.2. Кожного 1 (першого) числа місяця Компанія визначає 10 (десять) Розробників з найбільшим рівнем доходу від продажу Ліцензій на їх Об'єкти Розробника в попередньому місяці серед усіх Розробників, які користуються Послугами Компанії (далі – “Топ-10 Розробників”). Список Топ-10 Розробників оновлюється та змінюється Компанією щомісяця. Один Розробник може ставати одним з Топ-10 Розробників необмежену кількість разів, у тому числі поспіль.

2.3. Розмір Агентської винагороди для кожного з Розробників, що входить до Топ-10 Розробників, у поточному місяці визначається відповідно до умов, встановлених в цій Політиці, та становить 22% від доходу такого Розробника за поточний календарний місяць. Знижений розмір Агентської винагороди, передбачений цим пунктом Політики, застосовується лише до доходів Розробника, отриманих від продажу Ліцензій на Об'єкти у поточному місяці. Після закінчення поточного місяця розмір Агентської винагороди для кожного з Розробників, який входив до Топ-10 Розробників минулого місяця, визначається відповідно до формул, зазначених у пункті 2.5. цієї Політики.

2.4. Якщо ексклюзивний Розробник стає одним із Топ-10 Розробників, розмір Агентської винагороди для такого Розробника в поточному місяці визначається згідно з умовами, встановленими в цій Політиці, і становить 20% від доходу такого Розробника за поточний календарний місяць. До розрахунку розміру Агентської винагороди для такого Розробника застосовуються ті ж умови, що і до Розробників із Топ-10 Розробників.

2.5. За надання агентських послуг за Публічним договором на Агентські та інформаційні послуги, пов'язані з продажем Ліцензій на не ексклюзивні Об'єкти Розробника, Розробник виплачує Компанії Агентську винагороду. Розмір Агентської винагороди, з урахуванням винятків, зазначених вище, визначається залежно від суми цін Ліцензійних Договорів, які були укладені в 1 (одному) календарному місяці та розраховуватимуться за наступними формулами:

 

  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 0 дол. США до 200,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 30% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 201,00 дол. США до 400,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 29% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 401,00 дол. США до 600,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 28% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 601,00 дол. США до 800,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 27% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 801,00 дол. США до 1000,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 26% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 1001,00 дол. США до 1500,00 дол. США на місяць розмір винагороди = 25% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць;
  • при реалізації Агентом Ліцензій на Об'єкти Розробника на суму від 1501 дол. США та більше на місяць розмір винагороди = 24% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника за 1 (один) календарний місяць.

 

2.6. У разі першого порушення Розробником вимог, передбачених пунктом 10.6. Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги, Компанія має право винести такому Розробнику письмове/усне попередження та пояснити наслідки повторного або систематичного порушення таких вимог. У разі повторного, а також систематичного порушення Розробником вимог, передбачених пунктом 10.6. Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги, розмір Агентської винагороди для такого Розробника протягом кожного з трьох місяців, що наступають за місяцем, в якому Розробник повторно порушив вищезазначені вимоги, становитиме 50% від доходу Розробника з продажу Ліцензій на Об'єкти Розробника протягом відповідного місяця. Якщо Розробник порушив вимоги, передбачені пунктом 10.6. Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги, три і більше разів, Компанія має право вжити заходів, передбачених пунктами 5.3.-5.6. Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги.

 

2.7. За надання Компанією інформаційних послуг, а також агентських послуг (перебуваючи у статусі Агента) відповідно до Політики надання Послуг Розробника, Розробник виплачує Компанії винагороду. Розмір такої винагороди становить 20% від вартості наданих Розробником Послуг Розробника за 1 (один) календарний місяць.

2.8. Для цілей цієї Політики:

 

  • ексклюзивний Розробник – це Користувач, який розміщує свої Об'єкти виключно на Платформі та користується лише тими інформаційними та агентськими послугами, які надає Компанія на умовах Публічного договору на Агентські та інформаційні послуги. Ексклюзивний Розробник гарантує, що не розміщує свої Об'єкти на інших ресурсах, які дозволяють третій особі набути права використання, у будь-якому обсязі та будь-якого виду, на Об'єкти такого Розробника та не приймає інформаційні та агентські послуги від будь-яких третіх осіб, крім Компанії;
  • не ексклюзивний Розробник - це Користувач, який розміщує свої Об'єкти як на Платформі, так і на будь-яких інших веб-сторінках або сукупності веб-сторінок, інтернет-магазинах, системах керування вмістом (CMS) та будь-яких інших ресурсах, які дозволяють третій особі придбати права використання, у будь-якому обсязі та будь-якого виду, на Об'єкти такого Користувача, а також Користувач, який користується не лише тими інформаційними та агентськими послугами, які надає Агент, а також інформаційними та агентськими послугами, які надає будь-яка третя особа.

 

2.9. Для цілей пункту 2.1. цієї Політики, Компанія проводить постійний моніторинг публічно доступних та закритих веб-сторінок або їх сукупностей, інтернет-магазинів, систем управління вмістом (CMS) та будь-яких інших ресурсів, які дозволяють третій особі придбати права використання, у будь-якому обсязі та будь-якого виду, на програмне забезпечення з метою пошуку доказу підтвердження ексклюзивності або не ексклюзивності Об'єктів Розробників.

Рішення про те, чи є конкретний Об'єкт Розробника ексклюзивним чи не ексклюзивним, приймається Компанією на її власний розсуд на підставі доказів, зібраних нею у процесі моніторингу. Компанія залишає за собою право, на момент завантаження Об'єкта Розробника на Платформу, дати Розробнику можливість та рекомендації щодо того, як забезпечити ексклюзивність Об'єкта Розробника. Компанія залишає за собою право скасувати для конкретного Розробника заборону на відновлення статусу ексклюзивності Об'єкта Розробника, передбачену пунктом 2.1. цієї Політики.

 

3. Порядок виплати винагороди

3.1. Розробник подає Агенту запити на перерахування грошових коштів, отриманих Агентом від Покупців, у будь-який час, але не більше ніж 2 (два) рази протягом 1 (одного) календарного місяця. Агент здійснює виплати в міру обробки запитів, але не частіше, ніж раз на два тижні.

3.2. Агент може, залежно від вибору Розробника, робити виплати шляхом перерахування грошових коштів на розрахункові рахунки Розробника у платіжних системах PayPal, Payoneer, Paysera та Volet або на банківську картку Visa/MasterCard Розробника.

3.3. Агент може робити виплати у доларах США. Усі витрати, пов'язані з конвертуванням валют при перерахунку грошових коштів Розробнику, оплачуються Розробником і можуть відніматися Компанією з розміру грошових коштів, що перераховуються Розробником. Компанія залишає за собою право самостійно вибрати валюту, в якій буде здійснюватись виплата коштів Розробнику незалежно від валюти, яку Розробник вказав у запиті на перерахування коштів як бажану.

3.4. Запит на виведення коштів подається Розробником через його Акаунт, а у разі блокування Акаунта - з електронної пошти, прив'язаної до його Акаунту, на електронну пошту: [email protected]  

3.5. Агент не здійснює виплату, якщо сума коштів, що підлягають перерахуванню Розробнику, становить менше 30,00 дол. США крім випадків, коли Розробник видаляє свій Акаунт.

3.6. У разі, якщо сума коштів, яка запитується Розробник до перерахування, становить менше 100,00 дол. США, всі витрати на перерахування такої суми несе Розробник. Комісія банку або платіжної системи утримується Платіжною системою із суми, що підлягає переказу.

3.7. У випадку, якщо Розробник запитує перерахування коштів в іншій валюті, ніж у тій, для якої у такого Розробника відкрито платіжний рахунок, на який Розробник запитує перерахувати кошти, конвертація таких коштів при їх перерахунку здійснюється відповідно до офіційного курсу AS LPB Bank на дату подачі Розробником запиту про перерахування таких коштів.

3.8. Агентська винагорода самостійно утримується Агентом.

3.9. Агент проводить виплату коштів шляхом перерахування безготівкових грошових коштів на розрахунковий рахунок Розробника доступними на Сайті способами оплати. Розробник погоджується з тим, що Компанія може використовувати деяких сторонніх постачальників та постачальників послуг для обробки платежів та керування інформацією щодо методів оплати.

3.10. Якщо Розробник звертається із запитом на перерахування коштів до закінчення календарного місяця, як це передбачено пунктом 3.1. цієї Політики, сума Агентської винагороди розраховується на базі доходу Розробника з «1» числа календарного місяця до дня отримання запиту на перерахування коштів.

3.11. У разі припинення співробітництва між Розробником та Компанією та видалення Аккаунту Розробника, грошові кошти перераховуються Розробнику через 30 днів після такого видалення на запит Розробника.

3.12. До виплати винагороди Розробника за надання Розробником Послуг Розробника, а також до утримання Компанією своєї винагороди відповідно до пункту 2.7. цієї Політики застосовуються умови, зазначені у пунктах 3.1.-3.11. цієї Політики.

 

4. Інші умови

4.1. Інші права, обов'язки, гарантії, умови відповідальності, а також будь-які інші умови, пов'язані з визначенням розміру, а також порядків та термінів оплати винагород Компанії та Розробником, які не вказані в цій Політиці, регулюються Публічним договором на агентські та інформаційні послуги, Політикою просування оголошень та Політикою надання Послуг Розробника.

4.2. Невід'ємною частиною цієї Політики є:

4.2.1. Privacy Policy, розміщена за адресою: https://opencartforum.com/privacy 

4.2.2. Політика повернень, розміщена за адресою: https://opencartforum.com/articles/docs/refunds
4.2.3. Політика прозорості, розміщена за адресою: https://opencartforum.com/articles/docs/politika-prozrachnosti-r167

4.2.4. Політика просування оголошень, розміщена за адресою: https://opencartforum.com/articles/docs/politika-prodvizheniya-obyavleniy-r182
4.2.5. Публічний договір на агентські та інформаційні послуги, який розміщений за адресою: https://opencartforum.com/articles/docs/public-offer

4.3. Користувач при реалізації своїх прав та обов'язків у рамках цієї Політики зобов'язується дотримуватись своїх прав, обов'язків, гарантій, відповідальності, а також інших умов, які встановлюються на рівні документів Компанії, зазначених у пункті 4.2. цієї Політики.

4.4. Компанія не дає Користувачеві жодних гарантій, як явних, так і тих, які маються на увазі, щодо працездатності Платформи, прибутковості або вигідності використання Платформи як майданчика для розміщення інформації про Послуги Розробника, включаючи, але не обмежуючись гарантіями придатності використання Платформи для певних цілей Розробника.

4.5. Компанія може час від часу змінювати цю Політику в односторонньому порядку з повідомленням про це Користувачів згідно з умовами та у порядку, передбаченому Публічним договором на агентські та інформаційні послуги. Якщо Користувач не погоджується з запропонованими змінами до Політики, йому не слід використовувати послуги Компанії.

4.6. Компанія розміщує Політику із внесеними до неї змінами на Сайті. Користувачеві рекомендується час від часу перечитувати Політику. Зміни набирають чинності з дати публікації Політики із відповідними змінами на Сайті.

4.7. Якщо будь-яке положення цієї Політики буде визнане недійсним або нездійсненним, інші положення залишаються чинними та в повному обсязі відповідно до закону.

4.8. У разі виникнення запитань користувач може звернутися до Служби підтримки на адресу електронної пошти [email protected]  





  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.