Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

yurabr

Користувачі
  
  • Публікації

    468
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Konotop

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

yurabr's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

24

Репутація

  1. Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема.
  2. Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую.
  3. Доброго дня. У мене велика проблема. Зовсім не передаються в гугл мерчант ціни зі знижками. Навіть, якщо на товар є знижка - все одно звичайна ціна... Гугл ругається, що не вірні ціни
  4. Дякую. Знімається. То в контролері...
  5. Підкажіть, будь ласка. Фід не зовсім вірно вивантажує товари, у яких мінімальна кількість (на сторінці і у фіді різні цифри). Я в UniXML таке писав: if ($product['minimum'] > 1) { $product['price'] = $product['price'] * $product['minimum']; if (isset($product['special'])) { $product['special'] = $product['special'] * $product['minimum']; } } Тут, мабуть, потрібно щось сюди Додаткові умови SQL для вивантаження писати. Що? Дякую
  6. Пане Прораб, вибачте, звичайно, але так справи не робляться! Ви кожного дня на форумі, ви кожного дня на сторінці підтримки свого(їх) модулів. У вашого клієнта проблеми з вашим модулем. Ваш клієнт дупля не відстрілює, чому... Вам не здається, що хоча б якось відреагувати було б дуже хорошим сигналом для майбутніх клієнтів (і не лише, у мене не на одному сайті ваші модулі). Якщо вам важко думати над відповіддю кожному клієнту, ви ж програміст, забабахайте парочку шаблонів відповіді, можу допомогти на волонтерських засадах: 1) Проблему знаю, найближчим часом виправлю... 2) Перегляньте логи, надайте більше інформації; 3) Сам дурень, читай інструкцію встановлення; 4) Проблема в вашому шаблоні, звертайтесь туди; Якось так. Мені сайт запускати скоро, а я не розумію, як клієнти будуть Укрпошту замовляти... Дякую.
  7. 2024-05-30 7:59:45 - PHP Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/web/ххх/public_html/system/helper/ukrposhta.php on line 0 2024-05-30 7:59:45 - PHP Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/web/ххх/public_html/system/helper/ukrposhta.php on line 0 2024-05-30 7:59:53 - PHP Notice: Undefined index: REGION_ID in /home/admin/web/ххх/public_html/system/helper/ukrposhta.php on line 0 2024-05-30 7:59:53 - PHP Notice: Undefined index: CITY_ID in /home/admin/web/ххх/public_html/system/helper/ukrposhta.php on line 0 У мене: ocStore-3.0.3.7-uk (only for Ukraine) Шаблон Chameleon 1.6 Ваш робочий модуль НП Отаке:
  8. Залишу тут. Мені робили (хто робив у файлі є посилання). Додає галочку для фільтру товарів без опису, дуже важливо саме для цього модуля. empty_product_description_filter.ocmod.xml Як на мене, це, взагалі б в модуль вшити...
  9. Доброго дня. Встановив Нову пошту - все норм. Зверху накотив Укрпошту - Населений пункт та Відділення по нулям (хоча пише Дані успішно оновлено). Шаблон, якщо що, Хамелеон. Що робити?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.