Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

cherkas

Пользователи
  • Публикаций

    2 209
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город:
    Дніпро

Посетители профиля

21 000 просмотров профиля

Достижения cherkas

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Редкая
  • Week One Done

Последние медали

393

Репутация

  1. найближчим часом не буде
  2. у формі постачальника є можливісь вказати мову, але тільки одну можете спробувати зробити декілька форм під всі мови які Вам потрібні першою формою завантажується товар, а іншими тільки оновлюється відповідна мова також в останньому оновлені було таке але як це працює не знаю, ніде не знайшов опсу цієї можливості
  3. Колись, ще до початку війни вивчав це питання і навіть розробив таке рішення є звісно недоліки, по перше немає від банку зворотнього зв'язку і перевіряти оплату потрібно вручну, можливо ще щось є, але почалася війна і тема заглохла. Ідея модуля в тому, що Ви отримуєте кошти прямо на iban через подібне посилання , і в такому разі видача чека не потрібна взагалі.
  4. @Rusl83 все вже заповнене клієнт вводить лише номер карти посилання по типу такого також, в форму оплати, передається номер замовлення і ПІБ які ввів покупець але будьте уважні від банка при такій оплаті немає зворотнього зв'язку на сайт, і оплату потрібно перевіряти також треба підключити відповідну функцію у самому приват 24 (це було безкошовно), і у підтримкці привата отримати Ваш особистий токен. Всі маніпуляції з приватом в мене зайняли дня 2 здається
  5. Доброго здров'я! Почитав журнал змін, є декілька питань - дозволено завантаження товарів з нульовою ціною як це вимкнути? - стовпці з текстами на різних мовах прописуються через кому: 2,5,8 як знати в якому стовбці яка мова?
  6. Зроблю оновленя по крону, якщо ще актуально напишіть в особисті я Вам скажу ціну
    Придбав і встанов вже на декількох сайтах. Ніколи б у житті не подумав, що так часто пробують підбирати паролі до адмінки. Автору велика подяка!
  7. Не претендую на правоту, але Модуль використовує бібліотеку PHPExcel. підтрима якої закінчилася на версії PHP 5.6 здається Не знаю від чого ще залежить. від яких налаштувань сервера. але я декілька разів торкався того, що бібліотека давала помилки саме через версію PHP на хостингу https://github.com/PHPOffice/PHPExcel
  8. АПІ OpenAI теж платний ). не натупіть) Безкоштовно дають тільки 18$ далі треба платити при цьому гугл АПІ кожен місяць дають 500 000 символів для перекладу безкоштовно (якщо я не помиляюсь і в них нічого не змінилося) так що тут однозначно важко скзати що дешевше буде. Написав собі невеличкий скрипт потестувати АПІ OpenAI. так ті 18 баксів доволі швидко зникають. Відповіді не завжди коректні, переклади теж, бувають дурниці і плутанина з html тегами якщо вони є в описі. Буває не закінчує реченя хоча до ліміту символів ще далеко. рідко буває відповідь чекаю більше 30 секунд і вибиває тайм ліміт хостинга.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.