Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Подскажите , как в Opencart 1.5.1.3 сделать на странице товара дополнительные таблицы (видео и прочее) как на картинке Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Какие дополнительные, это зашито по дефолту, добавьте характеристики товару и дополнительные товары к определенному товару и вкладки появятся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2012 Какие дополнительные, это зашито по дефолту, добавьте характеристики товару и дополнительные товары к определенному товару и вкладки появятся Всмысле "дополнительные товары к определенному товару " ???? мне нужны таблицы а не дополнительные товары. Например " Краткое описание" , " Видео" " Доставка" и " Полное описание" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Вы написали как на картинке. Зачем краткое описание в карточке товара, там должно быть полное. Если нужна вкладка доставка но не нужна характеристики, то переименуйте ее, дополнительная вкладка видео ставится отдельно, видел где-то модуль, поищите на форуме или на опенкарт ком Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 В этой теме https://opencartforum.com/topic/8082-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D1%83-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2/page__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Если хочешь, можем сложиться и купить на двоих. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-DА может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попиватьКапец народ пошел, даже лень в поиск вбить https://opencartforum.com/topic/7883-вывод-видео-на-странице/page__hl__видео__fromsearch__1 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 4 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 4 травня 2012 А может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попивать Капец народ пошел, даже лень в поиск вбить http://opencartforum...__fromsearch__1 Топик называется "Дополнительные вкладки в описании товара". Как вставить видео в описание я знаю, можешь проверить здесь . Кстати эту статью под пивасик я написал сам лично, за что получил больше десятка спасибо от таких же как я начинающих! Мне необходима возможность создавать и переименовывать вкладки в описании товара, которые будут отображаться в админке и где я могу заполнять их любым содержимым. Насчёт расписать кого и куда совать, то так и есть,именно это мне и тем кто прочтёт это после адекватного ответа и надо.Форум для того и есть чтоб помогать тем у кого уже есть магазин на Opencart и тем кто сделает это позже.Поиском пользовался.Многие кто поднимал эту тему так и не получил ответа. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2012 Неужели никто не распишет , как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Какие дополнительные, это зашито по дефолту, добавьте характеристики товару и дополнительные товары к определенному товару и вкладки появятся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2012 Какие дополнительные, это зашито по дефолту, добавьте характеристики товару и дополнительные товары к определенному товару и вкладки появятся Всмысле "дополнительные товары к определенному товару " ???? мне нужны таблицы а не дополнительные товары. Например " Краткое описание" , " Видео" " Доставка" и " Полное описание" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Вы написали как на картинке. Зачем краткое описание в карточке товара, там должно быть полное. Если нужна вкладка доставка но не нужна характеристики, то переименуйте ее, дополнительная вкладка видео ставится отдельно, видел где-то модуль, поищите на форуме или на опенкарт ком Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 В этой теме https://opencartforum.com/topic/8082-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D1%83-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2/page__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Если хочешь, можем сложиться и купить на двоих. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-DА может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попиватьКапец народ пошел, даже лень в поиск вбить https://opencartforum.com/topic/7883-вывод-видео-на-странице/page__hl__видео__fromsearch__1 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 4 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 4 травня 2012 А может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попивать Капец народ пошел, даже лень в поиск вбить http://opencartforum...__fromsearch__1 Топик называется "Дополнительные вкладки в описании товара". Как вставить видео в описание я знаю, можешь проверить здесь . Кстати эту статью под пивасик я написал сам лично, за что получил больше десятка спасибо от таких же как я начинающих! Мне необходима возможность создавать и переименовывать вкладки в описании товара, которые будут отображаться в админке и где я могу заполнять их любым содержимым. Насчёт расписать кого и куда совать, то так и есть,именно это мне и тем кто прочтёт это после адекватного ответа и надо.Форум для того и есть чтоб помогать тем у кого уже есть магазин на Opencart и тем кто сделает это позже.Поиском пользовался.Многие кто поднимал эту тему так и не получил ответа. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2012 Неужели никто не распишет , как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 Вы написали как на картинке. Зачем краткое описание в карточке товара, там должно быть полное. Если нужна вкладка доставка но не нужна характеристики, то переименуйте ее, дополнительная вкладка видео ставится отдельно, видел где-то модуль, поищите на форуме или на опенкарт ком Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 В этой теме https://opencartforum.com/topic/8082-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D1%83-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2/page__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Если хочешь, можем сложиться и купить на двоих. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-DА может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попиватьКапец народ пошел, даже лень в поиск вбить https://opencartforum.com/topic/7883-вывод-видео-на-странице/page__hl__видео__fromsearch__1 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 4 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 4 травня 2012 А может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попивать Капец народ пошел, даже лень в поиск вбить http://opencartforum...__fromsearch__1 Топик называется "Дополнительные вкладки в описании товара". Как вставить видео в описание я знаю, можешь проверить здесь . Кстати эту статью под пивасик я написал сам лично, за что получил больше десятка спасибо от таких же как я начинающих! Мне необходима возможность создавать и переименовывать вкладки в описании товара, которые будут отображаться в админке и где я могу заполнять их любым содержимым. Насчёт расписать кого и куда совать, то так и есть,именно это мне и тем кто прочтёт это после адекватного ответа и надо.Форум для того и есть чтоб помогать тем у кого уже есть магазин на Opencart и тем кто сделает это позже.Поиском пользовался.Многие кто поднимал эту тему так и не получил ответа. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2012 Неужели никто не распишет , как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Aleksey Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 В этой теме https://opencartforum.com/topic/8082-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D1%83-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2/page__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Если хочешь, можем сложиться и купить на двоих. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hurupachka Опубліковано: 3 травня 2012 Share Опубліковано: 3 травня 2012 мне нужен ответ! а не совет где то поискать! :-DА может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попиватьКапец народ пошел, даже лень в поиск вбить https://opencartforum.com/topic/7883-вывод-видео-на-странице/page__hl__видео__fromsearch__1 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 4 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 4 травня 2012 А может нам всем взяться и расписать кого куда совать да и модули положить вам в карман, а вы в это время будете пивасик попивать Капец народ пошел, даже лень в поиск вбить http://opencartforum...__fromsearch__1 Топик называется "Дополнительные вкладки в описании товара". Как вставить видео в описание я знаю, можешь проверить здесь . Кстати эту статью под пивасик я написал сам лично, за что получил больше десятка спасибо от таких же как я начинающих! Мне необходима возможность создавать и переименовывать вкладки в описании товара, которые будут отображаться в админке и где я могу заполнять их любым содержимым. Насчёт расписать кого и куда совать, то так и есть,именно это мне и тем кто прочтёт это после адекватного ответа и надо.Форум для того и есть чтоб помогать тем у кого уже есть магазин на Opencart и тем кто сделает это позже.Поиском пользовался.Многие кто поднимал эту тему так и не получил ответа. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2012 Неужели никто не распишет , как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Tom Опубліковано: 5 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2012 Неужели никто не распишет , как это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Tom Опубліковано: 15 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 15 травня 2012 Всё!! Решил!!! Теперь могу добавлять вкладок сколько хочу и каких хочу!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения Дополнительные вкладки в описании товара
Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Если не затруднит, выложи решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
senya Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 Купил модуль .Вот и всё решение.А можно ссылочку на модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksey Опубліковано: 16 травня 2012 Share Опубліковано: 16 травня 2012 В этой теме http://opencartforum...__fromsearch__1 есть ссылки на платные модули. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 травня 2012 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
olegoleg111 Опубліковано: 4 березня 2016 Share Опубліковано: 4 березня 2016 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3773&filter_search=tabs&sort=e.date_modified&order=DESC&page=3 а можешь еще раз скинуть? ссылка не отображается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts