Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Google Adsense opencart 1.5.1.3

Recommended Posts

Скиньте пожалуйста ссылку на модуль Google Adsense для opencart 1.5.1.3. Платные в интернете есть, но если есть, скиньте пожалуйста ссылку на бесплатный модуль

берешь модуль HTML например ЭТОТ, прописываешь в него свой код adsense и вставляешь в любое место своего сайта, хоть в шапку, хоть в подвал, хоть справа, хоть слева :-)
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...

Не получается... Ставлю код и на странице тоже код высвечивается..

перед вводом кода гугли нажми в левом верхнем углу окошка кнопку "источник"
Надіслати

берешь модуль HTML например ЭТОТ, прописываешь в него свой код adsense и вставляешь в любое место своего сайта, хоть в шапку, хоть в подвал, хоть справа, хоть слева :-)

Он вроде как не читает Джаваскрипт.

Мне кажется проще вставить через код. Идёшь в catalog/view/theme/шаблон/template/common файл footer.tpl и там вставляешь в одну из колонок. Код будет на каждой странице!

Надіслати

Он вроде как не читает Джаваскрипт.

Мне кажется проще вставить через код. Идёшь в catalog/view/theme/шаблон/template/common файл footer.tpl и там вставляешь в одну из колонок. Код будет на каждой странице!

Этих модулей несколько, я не помню какой у меня стоял, но там всё работало. А так конешн если знаешь куда и как то луше сразу вставить в шаблон хоть в футер, хоть хеадер, хоть слева, хоть справа :-)
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.