Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Залили шелл OC 2.3

Recommended Posts

Может кто подсказать, как можно восстановить доступ к админке? Морду вроде починил, а в админку не получается зайти. Не хочется все переустанавливать, боюсь похерю все ))

Может кто сталкивался?

Screenshot_2.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1. Можете сбросить пароль администратора в бд на admin для начала, нужно на локальном хосте создать пустой опенкарт, и из бд ' . DB_PREFIX . '_user скопировать password и salt, тем самим вы получите пароль.

Вот например: 

password: (пароль)

0fac28a59295dc7398cd42e8add4e76697286d69

salt: (соль)

YlhrKysko

Удалить весь вредоносный код, шеллы, я думаю знаете как, если удалили из front-end. Также используйте сканер типа Ai-Bolit, VirusDie, Manul для проверки, новачкам помогает, ищите точку проникновение (уязвимость) через логи сервера, дабы не допустить ище раз такое.

Или как сказал, Zhezkazganetcs откатить сайт до работоспособности и дальше ищите "точку возможного повторного проникновение" (уязвимость)

Надіслати

Откатить не выйдет, бэкап настроен ежедневный, и хранит всего 3 бэкапа, а проблема обнаружилась через более поздний срок, тк был в отпуске. Буду пробовать чинить, спасибо :)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.