Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не работают модули Робокассы, яндекс денег, почты россии


Dairon

Recommended Posts

На opencart 1.5.1.3 следующая проблема, не работают модули Робокассы, яндекс денег, почты россии. При переходе на нужный пункт оформления заказа вылетает алерт с ошибкой "SyntaxError: Unexpected token <". В журнале ошибок пишется следующее:

2012-04-26 16:16:11 - PHP Notice: Error: Could not load model payment/robokassa! in /home/d/dairon/stroeem.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_loader.php on line 39

Поставил голый движок и на нем включил модуль робокассы из готовой сборки ocStore при переходе на шаг выбора оплаты ничего не происходит по клику кнопки. В журнал пишется следующее:

2012-04-27 6:07:07 - PHP Notice: Error: Could not load model payment/robokassa! in /home/d/dairon/dairon.tmweb.ru/public_html/system/engine/loader.php on line 37

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.