Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

После установки и настройки SSL не пускает в админку

Recommended Posts

Выручайте ребяты. После настройки редирескта в htaccess с HTTP на HTTPS не пускает в админку, логин и пароль правилные, редирект пробовал разный. Выключаю - пускает, включаю - не пускает. Конфиги настроены верно, с движком дружу давно, а вот с таким столкнулся впервые. Версия 2.2.0.0 тема fastor.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

19 минут назад, kazbanov сказал:

Выручайте ребяты. После настройки редирескта в htaccess с HTTP на HTTPS не пускает в админку, логин и пароль правилные, редирект пробовал разный. Выключаю - пускает, включаю - не пускает. Конфиги настроены верно, с движком дружу давно, а вот с таким столкнулся впервые. Версия 2.2.0.0 тема fastor.

А зачем вы сразу делали редирект ?
У вас страницы повыпадают из индекса Яндекс

Надіслати

21 minutes ago, markimax said:

А зачем вы сразу делали редирект ?
У вас страницы повыпадают из индекса Яндекс

Рекламы еще нет, сео толком еще нет, все в стадии доработки. Я про склейку зеркал знаю коли нужно. Сейчас как раз включится лучше сразу. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.