Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Где взять прайсы?

lexinthai

Recommended Posts

Всем доброго времени суток!

Столкнулся с маленькой проблемкой. Не могу найти прайсы сетевых магазинов (Пятерочка, Дикси, Ашан, Магнит) с их розничными ценами. Натыкаюсь на дурацкие акции - в них не полная информация. А мне нужен именно развернутый прайс (или каталог онлайн) и желательно обновляемый (хотя бы раз в неделю). Вот примерно то что нужно но тут тоже инфа не вся, например - нет мяса :(

Всем заранее спасибо!

Змінено користувачем lexinthai
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, lexinthai сказал:

Не дают и не публикуют они их... Весь инет перерыл. Вот Метро - молодцы, у них полный порядок.

А чтоб люди дома не сидели и цены не сравнивали
хлеб мясо - пятёрочка
Мука сыр лук - магнит
Конфеты соусы рыба - в японию

Надіслати

С прайсами вообще видимо туговато.. Имел дело с запчастями на китайские авто dragonparts.com.ua . Пришлось звонить ребятам, чтобы сбросили документ. Да и ,частенько натыкаемся на такие загвоздки

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.