Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Товары картинками на главной

Recommended Posts

Добрый день, подскажите как сделать чтобы на галвной отображались категории с картинками по клику на которые будет уже показывать все товары из той или иной категории? К примеру как на скрине

ф1.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

стена категорий, или написать свой модуль

• +1 1
Надіслати

4 минуты назад, SiteMix сказал:

Если устроит что по клику будет перекидывать на страницу категории, то можно и в HTML модуле сделать...

Там же априори выводяться на главной ''последние товары''.

Надіслати

Не понял при чём тут ''последние товары''. Я говорю о модуле HTML содержимое. Посмотри шаблон Next Default. Там именно таким способом сделано. Если такой вариант устроит, то можно войти в админку и скопипасть содержимое модуля. Только не забудь редактор в режим кода переключить.

Надіслати

1 час назад, SiteMix сказал:

Не понял при чём тут ''последние товары''. Я говорю о модуле HTML содержимое. Посмотри шаблон Next Default. Там именно таким способом сделано. Если такой вариант устроит, то можно войти в админку и скопипасть содержимое модуля. Только не забудь редактор в режим кода переключить.

Да по сути так и надо, и как это сделать?

Змінено користувачем NavinGR
ошибка
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.