Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Запрет покупки при определенном статусе

Recommended Posts

Здравствуйте, помимо стандартных статусов ,были введены дополнительные, если товар со статусами В наличии, и Нет в наличии в моём магазине можно купить или заказать, то товар с нововведенным статусом "Снят с продаж" нужно запретить к покупке. Готовых решений в интернете не нашел. Буду признателен за помощь!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Ну Вы предложите , я не думаю что это сложное дополнение ,наверняка можно задать условие отображения кнопки при получении stock_status_id с нужным ID статуса..

предположения,в php не силен..

Надіслати

В общем забыл об установленном модуле "Персонализованные шаблоны", то самое готовое решение, создал шаблон для таких товаров и туда все нужные позиции пихнул. Плюсом является полная персонализация шаблона под собственные нужды. тему можно закрыть.

Надіслати

Только что, Bomber сказал:

Здравствуйте, помимо стандартных статусов ,были введены дополнительные, если товар со статусами В наличии, и Нет в наличии в моём магазине можно купить или заказать, то товар с нововведенным статусом "Снят с продаж" нужно запретить к покупке. Готовых решений в интернете не нашел. Буду признателен за помощь!

Есть модуль!

аналоги товара назівается

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.