Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Здравствуйте всем.
Возникла такая проблема - на странице оформления заказа перестали отображаться способы оплаты, вернее, те способы которые используют географические зоны. Подскажите хоть в какую сторону "копать"? Перелапатил все настройки что можно.
CMS - ocStore 2.1.0.2, стоит модуль упрощенной регистрации Simple, шаблон не дефолтный (Revolution) 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Насколько я помню, то до установки модуля "Доставка Украина" (в котором популярные службы доставки "Деливери", "Интайм", "Автолюкс", "Укрпошта") все было хорошо. Новая Почта установлена отдельно. Даже после удаления вышеупомянутых способов оплата не вернулась в свое первоначальное состояние (((  

Надіслати

• 7 months later...

А у меня не работает. Версия ocStore 2.3, шаблон tech-store, при оформлении выводится только один способ оплаты Free checkout. Все перелопатил и не понятно почему не работает. Способы включены, кеш очищено, к зонам не привязано, к доставкам не привязано и просто не работает. Что делать, народ? Что деееелать.....

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.