Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Подскажите функцию раздела "Модификаторы"

ivan39

Recommended Posts

Друзья, приветствую.
Напишите кто знает для чего данный раздел"Модификаторы"
я могу из данного раздела удалить людей которые делали мой сайт, т.к сайтом пользуюсь давно? 
спасибо!

модификаторы.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В разделе модификаторы нет людей, он предназначен для управления модификаторами (файлами, которые вносят свои модификации в код опенкарта) установленными в опенкарт.

Надіслати

Модификатор - это модуль который вносить изменения в кэшированный код и не затрагивает основные файлы сайта.

В обведённом поле название модификатора. Если его удалить или хотя бы отключить, а затем обновить кэш модификаторов, то данный модификатор перестанет функционировать. Соответственно отвалится и функция которую он выполнял.

Надіслати

Вообщем то это люди, разработчики данной модификации, а не всего магазина -) Можете заменить имена на свое имя-)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.