Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Дополнительный функционал при оформлении заказа

Recommended Posts

Идея состоит в том, чтобы добавить возможность выбора дополнительных услуг в процесс оформления заказа. Стоит модуль Simple.

В качестве примера - человек выбирает определенную доставку и у него появляется еще один див с выбором да/нет услуги по определенной цене. Так же нужно завязать вывод на определенный товар.

По логике примерно  так - if product_info['box'] (значение из нового столбеца в бд) and $shipping_method['quote'] = dostavka.dostavka { <div> input radio x2 (да или нет)  </div>}

Переменную к товару я добавил (булевое значение, через админку проверил, все сохранияется там и в бд) , но я не могу разобраться как получить данные о ней в simplecheckout_shipping.tpl . 

Змінено користувачем Jozo
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.