Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Обновление ocstore + шаблон темы

Recommended Posts

Здравствуйте!
Подскажите пожалуйста.
Если я например скачаю бесплатный шаблон и сделаю магазин. После чего выходит обновление версии. То мой шаблон может поломаться в каких то местах из-за несоответствия версий ?
Это с бесплатными и платными так ? или им ничего не будет? или пока я не обновлю на своем сервере .?

Искал не нашел информацию((

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Обновления версии проходит не так как в например в WP тут вы сами решаете обновлять вам систему или нет причем нет инструмента для автоматического обновления. Поэтому боятся нечего на данный момент уже версия 2.3 а много магазинов еще спокойно работают на 1.5 и не знаю горя

Надіслати

Цитата

Если я например скачаю бесплатный шаблон и сделаю магазин. После чего выходит обновление версии. То мой шаблон может поломаться в каких то местах из-за несоответствия версий ?

Да.

Цитата

Это с бесплатными и платными так ? или им ничего не будет? или пока я не обновлю на своем сервере .?

С любыми.Будет.В любом месте.

Цитата

Искал не нашел информацию((

Теперь она есть в этом сообщении....

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.