Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Разделители между товарами на странице категории


Recommended Posts

Добрый день, подскажите пожалуйста как сделать разделитель между товарами наистрарице категории в виде сетки без внешних границ, например у верхних 3 товаров нет верхней границы, у крайних левых нет левой границы, у крайних правых нет правой границы, у нижних нет нижней границы. Пробовал через css nth:child, но когда на странице количество товаров не делится на 3 получается не красиво

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


ну как я понял, у вас сетка из товаров в 3 в ряд... Вам нужно, чтоб в первом ряду вверху  не было border. Юзаем nth-child(1) 2 и 3 border-top: 0; Крайние правые, это 3 товар, 6,9 и т.д - тогда делаем nth-child(3n) border-right: 0; левые аналогично. нижние тогда через :nth-last-child.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.