Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

не получается добавить изображения

gg123

Recommended Posts

Здравствуйте.

В первый раз работаю с OpenCart и не могу понять, как добавлять изображения товару через админку.

Насколько я понимаю, в карточке товара выбираем [Изображение товара -> Обзор] и по двойному щелчку на изображении в менеджере оно должно добавляться?

Однако по щелчку на изображении jQuery возвращает:

Ошибка: parent.$("#dialog").dialog is not a function
Источник: http://domain.ru/admin/index.php?route=common/filemanager&token=398150a4d75e0d836eab9e717eaff930&field=image0
Строка: 198

CMS стоит "из коробки", ocStore, Version 1.5.1.3.

Может быть кто-нибудь сталкивался с такой проблемой и знает решение?

А вообще, мне хотя бы понять, правильно я пытаюсь добавить изображение или нет?

Спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Установлено по инструкции. Кроме того, права могут на что-то повлиять при попытке добавить изображение (сохранить на сервере), а я пытаюсь выбрать из уже загруженных и ничего не происходит, кроме указанной ошибки.

Надіслати

Решено:

Была ошибка в /admin/view/template/common/header.tpl

вместо:

<script type="text/javascript" src="view/javascript/jquery/ui/jquery-ui-1.8.9.custom.min.js"></script>

указал существующий файл:

<script type="text/javascript" src="view/javascript/jquery/ui/jquery-ui-1.8.16.custom.min.js"></script>

и вместо:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="view/javascript/jquery/ui/themes/ui-lightness/jquery-ui-1.8.9.custom.css" />

указал существующий файл:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="view/javascript/jquery/ui/themes/ui-lightness/jquery-ui-1.8.16.custom.css" />

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.