Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Наполнение сайта через парсинг с донора

Texnokrat

Recommended Posts

• 2 weeks later...

интересный донор, скажите а как Вы по категориям делить товары будите?

в карточке товара на доноре категория не указана да и по идее не может быть указана так как на самом сайте доноре категорий нету, по производителям и моделям не вариант, так как к примеру ЭТОТ товар подходит почти к 5000 разным маркам и моделям...

ну и есть товары которые как ЭТОТ ни к одному производителю и модели не привязаны (Сожалеем, для данного фильтра информация о применимости пока не доступна.)...

тупо загрузить без категорий и тоже привязывать через фильтр к маркам и моделям тоже не вариант, я так думаю фильтр просто не потянет такого из атрибутов или опций, да и загрузить их туда тоже геморой страшнейший.

кто будет парсить/наполнять поделитесь потом информацией по данному вопросу, ну очень интересно решение.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.