olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 При попытке просмотра корзины выкидывает Ошибку 500 [sun Sep 04 20:19:08 2016] [error] [client 5.18.201.115] PHP Fatal error: Class 'Controllerpayment' not found in /мой сайт/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 28 28 строка: $controller = new $class($this->registry); ??? Подскажите что делать и где смотреть... Редактировать заказ из админке дает без проблем... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 С таким статусом...Только у моря погоды. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 как я понимаю, не верно предался код платежной системы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 С таким статусом...Только у моря погоды. а причем тут статус?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 как я понимаю, не верно предался код платежной системы. а если можно чуть подробнее.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 а причем тут статус?? Всего то -> Пользователь вареза Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Всего то -> Пользователь вареза И что? это повод не помогать?? класс не куплен поэтому то ошибка и статус Что не куплено и причем тут статус?? Есть проблема - есть сообщество.. прошу помощи..... или тут тоже принцип "темно-зеленых и светло-зеленых??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? Ок... я готов заплатить за совет, который поможет решить проблему ))) Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? А кто simple скачивал "попробовать"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Ошибка 500 при просмотре заказа из админки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 как я понимаю, не верно предался код платежной системы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 С таким статусом...Только у моря погоды. а причем тут статус?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 как я понимаю, не верно предался код платежной системы. а если можно чуть подробнее.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 а причем тут статус?? Всего то -> Пользователь вареза Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Всего то -> Пользователь вареза И что? это повод не помогать?? класс не куплен поэтому то ошибка и статус Что не куплено и причем тут статус?? Есть проблема - есть сообщество.. прошу помощи..... или тут тоже принцип "темно-зеленых и светло-зеленых??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? Ок... я готов заплатить за совет, который поможет решить проблему ))) Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? А кто simple скачивал "попробовать"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Ошибка 500 при просмотре заказа из админки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 С таким статусом...Только у моря погоды. а причем тут статус?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegnit Опубліковано: 4 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2016 как я понимаю, не верно предался код платежной системы. а если можно чуть подробнее.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtemPitov Опубліковано: 4 вересня 2016 Share Опубліковано: 4 вересня 2016 а причем тут статус?? Всего то -> Пользователь вареза Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Всего то -> Пользователь вареза И что? это повод не помогать?? класс не куплен поэтому то ошибка и статус Что не куплено и причем тут статус?? Есть проблема - есть сообщество.. прошу помощи..... или тут тоже принцип "темно-зеленых и светло-зеленых??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? Ок... я готов заплатить за совет, который поможет решить проблему ))) Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? А кто simple скачивал "попробовать"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Ошибка 500 при просмотре заказа из админки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Всего то -> Пользователь вареза И что? это повод не помогать?? класс не куплен поэтому то ошибка и статус Что не куплено и причем тут статус?? Есть проблема - есть сообщество.. прошу помощи..... или тут тоже принцип "темно-зеленых и светло-зеленых??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? Ок... я готов заплатить за совет, который поможет решить проблему ))) Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? А кто simple скачивал "попробовать"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Ошибка 500 при просмотре заказа из админки
olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) Тут не помогают тем, кто не уважает чужой труд Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? Ок... я готов заплатить за совет, который поможет решить проблему ))) Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jvz Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Во первых кто сказал что я не уважаю чужой труд?? Или в качестве уважения я должен внести "благодарность" этому форуму? На моем сайте я пользуюсь платными модулями. или если я покупал их не на этом форуме - значит я "изгой"? А кто simple скачивал "попробовать"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 (змінено) А кто simple скачивал "попробовать"? Он у меня куплен уже давно.... чек показать? Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart ФорумОлег Нитишинский,Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Четверг, 25 августа 2016, 13:56 +03:00 от "OpenCart Форум" <[email protected]>: OpenCart Форум Олег Нитишинский, Ваш платеж был успешно получен, подробности ниже Счет #509384 - Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ Описание Цена единицы Кол-во Итоговая цена Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ 450.00 руб 1 450.00 руб Всего 450.00 руб Оплата 450.00 руб была отправлена через WebMoney (223872) - Сегодня, 14:56. Змінено 5 вересня 2016 користувачем olegnit Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Надеюсь вопрос о моем использовании "бесплатных продуктов" исчерпан? Обращаюсь к вменяемым гуру данного сайта.. Если есть тут люди, имеющие знания и возможность помочь - буду крайне признателен!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegnit Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Share Опубліковано: 5 вересня 2016 А кто simple скачивал "попробовать"? Если бы люди давали тестовые версии для пробы - проблем было бы меньше. У практически любого программного продукта есть тестовый период эксплуатации... Я попробовал продукт, он мне подошел, я его купил... все законно и логично. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 5 вересня 2016 Share Опубліковано: 5 вересня 2016 Закрыто. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts