Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Продвижение с оплатой за продажи - как настроить?

DezGot

Recommended Posts

Есть клиент. Предлагает оплачивать вознаграждение с суммы продаж. Возник вопрос: как в ОпенКарт настроить аналитику, чтобы показывало, сколько продаж прошло благодаря мне? Есть ли какой-модуль? Поделитесь опытом, буду благодарен.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

партнерская программа называется

есть из коробки

Партнерка не подойдет, как я понимаю он же хочет снимать свой %% за услугу продвижения, а вот каким образом он подсчитает не понятно - как повысятся продажи от подъема сайта в топе? Переходы еще можно вычислить и по аналитике проследить до заказа, а остальное СЕО, SMO?

Надіслати

Партнерка не подойдет, как я понимаю он же хочет снимать свой %% за услугу продвижения, а вот каким образом он подсчитает не понятно - как повысятся продажи от подъема сайта в топе? Переходы еще можно вычислить и по аналитике проследить до заказа, а остальное СЕО, SMO?

Оплата с каждого заказ. А как я трафик привел, это уже мои проблемы. 

Стандартная Партнерка с коробки нормально работает? Кто-нибудь тестил?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.