Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как бороться с Notice: Undefined variable:?

Recommended Posts

Добрый день, подскажите пожалуйста как бороться с этой проблемой, есть модуль, который адаптирован к моему шаблону, но шаблон обновился, и грубо говоря что-то пошло не так, и в выводе каталога пропала адаптация, вместо норм отображения http://petromi.com/get/e7jbGO94cca170307e11 при включение модуля, получаем такую картину http://petromi.com/get/e7jbCw2ed500f0307f11

На движке 1.5.х, мне было просто адаптировать модули, а вот на 2 платформе, я в затруднение, но хотелось бы самому понять принцип. Ибо мне модуль этот адаптировали, но автор шаблона что-то обновил в нем и все поехало, лишний раз хотелось бы самому подкрутить, чтоб не зависеть не от кого. Автор шаблона сказал мол я тут не причем, спрашивайте у автора модуля, но пока он занят и не хочу время тратить.

Если подскажите принцип адаптации и как решить проблему, готов 300-500р скинуть на чай в знак благодарности.

Змінено користувачем freefighteer
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Если подскажите принцип 

А нет никакого принципа, у Вас пропали переменные с контроллера скорее всего 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.