Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

• 1 month later...

Подскажите, я правильно понимаю, что задав определенные сообщения к статусам, при смене этих статусов средствами опенкарт (в заказах например) - будет выводиться сообщение привязанное к определенному статусу, например меняем статус:

Выполнен - Отправляется сообщение "Ваш заказ выполнен, оставьте отзыв"

Доставляется - Отправляется сообщение "Ваш заказ передан курьеру, ожидайте звонка"

Или как то по другому?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Подскажите, я правильно понимаю, что задав определенные сообщения к статусам, при смене этих статусов средствами опенкарт (в заказах например) - будет выводиться сообщение привязанное к определенному статусу, например меняем статус:

Доставляется - Отправляется сообщение "Ваш заказ передан курьеру, ожидайте звонка"

Или как то по другому?

Надіслати

1 час назад, Relaxant сказал:

Или как то по другому?

Как-то так
Увжваемый [customer] Ваш заказ №[order_num] га сумму [total] выполнен..

Для каждого статуса можно назначить свои сообщения

Надіслати

• 1 month later...
6 минут назад, KaterinaD сказал:

Подсикажите, модуль будет походить к версии опенкарт 2.3.0.2.3?

да

Надіслати

• 1 year later...
  • 2 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.