vitamin80 Опубліковано: 7 липня 2016 Share Опубліковано: 7 липня 2016 вроде все проверили. в лог заглянуть ошибок. ну и модули кеширования если есть очистить. можете мне юзера выделить с правами на просмотр модулей? ну и права на просмотр расширений кеш чистил. права юзера сейчас в личку скину Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitamin80 Опубліковано: 8 липня 2016 Share Опубліковано: 8 липня 2016 Спасибо разработчику. Все помог решить достаточно оперативно! модуль рекомендую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xmixx Опубліковано: 4 серпня 2016 Share Опубліковано: 4 серпня 2016 Добрый день, будет работать на этой теме https://opencartforum.com/files/file/1677-ava-store-универсальный-адаптивный-шаблон/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kims Опубліковано: 16 серпня 2016 Share Опубліковано: 16 серпня 2016 Вместо каких переменных использовать $product['avaliability_indicator'] И в каких файлах надо делать изменения? У всех в папке product??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 Вместо каких переменных использовать $product['avaliability_indicator'] И в каких файлах надо делать изменения? У всех в папке product??? вместо не нужно. файлы следующие. категории (product/category.tpl) поиске (product/search.tpl) сравнение товаров (product/compare.tpl) производителе (product/manufacturer_info.tpl) модуле рекомендуемых (module/featured.tpl) на странице акций (product/special.tpl) карточка товара (product/product.tpl) исключение - в product.tpl модуль сам заменяет переменную $stock на индикатор. для рекомендуемых в карточке продукта использовать всё ту же $product['avaliability_indicator']. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 вместо не нужно. файлы следующие. категории (product/category.tpl) поиске (product/search.tpl) сравнение товаров (product/compare.tpl) производителе (product/manufacturer_info.tpl) модуле рекомендуемых (module/featured.tpl) на странице акций (product/special.tpl) карточка товара (product/product.tpl) исключение - в product.tpl модуль сам заменяет переменную $stock на индикатор. для рекомендуемых в карточке продукта использовать всё ту же $product['avaliability_indicator']. На карточке товара у меня есть индикатор. На категории нет индикатора. Если я поставлю команду <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> в файле category.tpl) после <?php if ($product['tax']) { ?>, то индикатор появится. Но одно но! У меня товар отображается прайсом с помощью модуля category_pricelist_view и єтот индикатор появляется в колонке цена(или) сума вместо колонки В наличии. Как єто поправить??? Может єту команду поставить выше. Но где не знаю. Если ставлю выше ничего не выходит. Никакого идникатора. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 На карточке товара у меня есть индикатор. На категории нет индикатора. Если я поставлю команду <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> в файле category.tpl) после <?php if ($product['tax']) { ?>, то индикатор появится. Но одно но! У меня товар отображается прайсом с помощью модуля category_pricelist_view и єтот индикатор появляется в колонке цена(или) сума вместо колонки В наличии. Как єто поправить??? Может єту команду поставить выше. Но где не знаю. Если ставлю выше ничего не выходит. Никакого идникатора. http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="Купить" onclick="addToCart('36', $(this).parent().parent().find('input[name^=36]').val());" class="button"> </div> вот такс. перед кнопкой купить будет индикатор Змінено 17 серпня 2016 користувачем kJlukOo 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="Купить" onclick="addToCart('36', $(this).parent().parent().find('input[name^=36]').val());" class="button"> </div> вот такс. перед кнопкой купить будет индикатор Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 <div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator'];?></div> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Вопрос решил.Отредактировал модуль category_pricelist_view. А именно нашел файл category_pricelist_view.xml, который лежит в папке vqmod/xml, затем нашел класс ?><div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>.Ну и там поменял<?php echo $product['quantity]; ?>на<?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>. И все.Вот результат:http://kuzbytfd.bget.ru/myprotein/Всем спасибо!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 (змінено) Новая ошибка! При добавлении на сайт Рекомендуемые выдает ошибку:/home/k/kuzbytfd/kuzbytfd.bget.ru/public_html/catalog/controller/module/availability_indicator.php on line 15Код модуля такой:public function getHtml($prod){$this->load->language('module/availability_indicator');$quantity = $prod['quantity'];if (!$this->config->get('availability_indicator_status'))return;В чем ошибка??? Как исправить? Змінено 24 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... kJlukOo Опубліковано: 4 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 4 листопада 2016 разобрались с kims 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день, только что установил модуль, в админке отображается, кеш сбросил, доп.файл xml подгрузил, но переходя в редактирование модуля выдаёт ошибку на странице " Notice: Error: Could not load template /var/www/site/data/www/site.ru/admin/view/template/module/availability_indicator.tpl! in /var/www/site/data/www/site.ru/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 86 Посмотрел в архиве нет папки view в папке admin для версии 2.x, вопрос могу ли данный файл вытащить с версии 2.2.x так как там он присутствует? Или Вы дадите этот файлик? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 в общем перекинул файлик с версии 2.2.х и всё заработало 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Здравствуйте. Установил модуль на 2.2.0 В списке модулей не появился новый пункт, в списке прав группы тоже нет. В логе проблем нет: MOD: Avaliability indicator CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 225 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 250 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 213 FILE: catalog/controller/product/compare.php CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 116 CODE: $data['stock'] = $product_info['quantity']; LINE: 282 CODE: $data['stock'] = $this->language->get('text_instock'); LINE: 286 CODE: $data['stock'] = $product_info['stock_status']; LINE: 280 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 468 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 135 CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 68 ---------- D модификаторах модуль есть http://joxi.ru/J2bXW5MuXeGezr Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Проблема решена, в списка скачивания файлов было 2 архив, второй установился без проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktormix Опубліковано: 6 вересня 2017 Share Опубліковано: 6 вересня 2017 Привет. подскажи ка сделать чтоб было залить целиком четыре цвета: зеленый, синий, желтый и красный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 20 минут назад, AGmb сказал: Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль Уведомление о наличии товара на складе PRO Opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 Автор: Serg9988, 10 березня 2016 уведомить уведомленние (і ще %d) Теги: уведомить уведомленние уведомить о наличии наличие отсутствие товар на складе количество опций опции остаток уедомленние 42 відповіді 5 389 переглядів artvirus 16 лютого 2017 Модуль Уведомление о наличии opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 3 Автор: Serg9988, 28 жовтня 2015 уведомить уведомление (і ще %d) Теги: уведомить уведомление наличие товар количество товара 68 відповідей 9 137 переглядів tanderloin 17 жовтня 2019 Модуль Уведомление о наличии PRO [Поддержка] 1 2 3 4 13 Автор: Serg9988, 30 березня 2016 наличие товар (і ще %d) Теги: наличие товар остаток опции наличие опций остаток на складе продукт товар с опциями уведомить заявка статусы 324 відповіді 42 417 переглядів Rusl83 23 квітня мы рекомендуем Модуль Уведомление о наличии товара или опции [Поддержка] 1 2 3 4 5 Автор: OCdevWizard, 7 вересня 2018 ocdevwizard уведомление о наличии (і ще %d) Теги: ocdevwizard уведомление о наличии нет в наличии когда появится нет на складе наличие товара наличие на складе наличие опции 117 відповідей 10 052 перегляди OCdevWizard 14 липня 2023 [Поддержка] Скрыть товары, которых нет в наличии OpenCart Автор: viktorbidenko7, 26 червня скрыть товар скрыть товары (і ще %d) Теги: скрыть товар скрыть товары количество наличие скрыть 0 відповідей 131 перегляд viktorbidenko7 7 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Индикатор наличия товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 вместо не нужно. файлы следующие. категории (product/category.tpl) поиске (product/search.tpl) сравнение товаров (product/compare.tpl) производителе (product/manufacturer_info.tpl) модуле рекомендуемых (module/featured.tpl) на странице акций (product/special.tpl) карточка товара (product/product.tpl) исключение - в product.tpl модуль сам заменяет переменную $stock на индикатор. для рекомендуемых в карточке продукта использовать всё ту же $product['avaliability_indicator']. На карточке товара у меня есть индикатор. На категории нет индикатора. Если я поставлю команду <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> в файле category.tpl) после <?php if ($product['tax']) { ?>, то индикатор появится. Но одно но! У меня товар отображается прайсом с помощью модуля category_pricelist_view и єтот индикатор появляется в колонке цена(или) сума вместо колонки В наличии. Как єто поправить??? Может єту команду поставить выше. Но где не знаю. Если ставлю выше ничего не выходит. Никакого идникатора. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 На карточке товара у меня есть индикатор. На категории нет индикатора. Если я поставлю команду <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> в файле category.tpl) после <?php if ($product['tax']) { ?>, то индикатор появится. Но одно но! У меня товар отображается прайсом с помощью модуля category_pricelist_view и єтот индикатор появляется в колонке цена(или) сума вместо колонки В наличии. Как єто поправить??? Может єту команду поставить выше. Но где не знаю. Если ставлю выше ничего не выходит. Никакого идникатора. http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="Купить" onclick="addToCart('36', $(this).parent().parent().find('input[name^=36]').val());" class="button"> </div> вот такс. перед кнопкой купить будет индикатор Змінено 17 серпня 2016 користувачем kJlukOo 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="Купить" onclick="addToCart('36', $(this).parent().parent().find('input[name^=36]').val());" class="button"> </div> вот такс. перед кнопкой купить будет индикатор Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 <div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator'];?></div> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Вопрос решил.Отредактировал модуль category_pricelist_view. А именно нашел файл category_pricelist_view.xml, который лежит в папке vqmod/xml, затем нашел класс ?><div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>.Ну и там поменял<?php echo $product['quantity]; ?>на<?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>. И все.Вот результат:http://kuzbytfd.bget.ru/myprotein/Всем спасибо!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 (змінено) Новая ошибка! При добавлении на сайт Рекомендуемые выдает ошибку:/home/k/kuzbytfd/kuzbytfd.bget.ru/public_html/catalog/controller/module/availability_indicator.php on line 15Код модуля такой:public function getHtml($prod){$this->load->language('module/availability_indicator');$quantity = $prod['quantity'];if (!$this->config->get('availability_indicator_status'))return;В чем ошибка??? Как исправить? Змінено 24 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... kJlukOo Опубліковано: 4 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 4 листопада 2016 разобрались с kims 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день, только что установил модуль, в админке отображается, кеш сбросил, доп.файл xml подгрузил, но переходя в редактирование модуля выдаёт ошибку на странице " Notice: Error: Could not load template /var/www/site/data/www/site.ru/admin/view/template/module/availability_indicator.tpl! in /var/www/site/data/www/site.ru/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 86 Посмотрел в архиве нет папки view в папке admin для версии 2.x, вопрос могу ли данный файл вытащить с версии 2.2.x так как там он присутствует? Или Вы дадите этот файлик? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 в общем перекинул файлик с версии 2.2.х и всё заработало 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Здравствуйте. Установил модуль на 2.2.0 В списке модулей не появился новый пункт, в списке прав группы тоже нет. В логе проблем нет: MOD: Avaliability indicator CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 225 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 250 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 213 FILE: catalog/controller/product/compare.php CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 116 CODE: $data['stock'] = $product_info['quantity']; LINE: 282 CODE: $data['stock'] = $this->language->get('text_instock'); LINE: 286 CODE: $data['stock'] = $product_info['stock_status']; LINE: 280 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 468 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 135 CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 68 ---------- D модификаторах модуль есть http://joxi.ru/J2bXW5MuXeGezr Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Проблема решена, в списка скачивания файлов было 2 архив, второй установился без проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktormix Опубліковано: 6 вересня 2017 Share Опубліковано: 6 вересня 2017 Привет. подскажи ка сделать чтоб было залить целиком четыре цвета: зеленый, синий, желтый и красный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 20 минут назад, AGmb сказал: Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль Уведомление о наличии товара на складе PRO Opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 Автор: Serg9988, 10 березня 2016 уведомить уведомленние (і ще %d) Теги: уведомить уведомленние уведомить о наличии наличие отсутствие товар на складе количество опций опции остаток уедомленние 42 відповіді 5 389 переглядів artvirus 16 лютого 2017 Модуль Уведомление о наличии opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 3 Автор: Serg9988, 28 жовтня 2015 уведомить уведомление (і ще %d) Теги: уведомить уведомление наличие товар количество товара 68 відповідей 9 137 переглядів tanderloin 17 жовтня 2019 Модуль Уведомление о наличии PRO [Поддержка] 1 2 3 4 13 Автор: Serg9988, 30 березня 2016 наличие товар (і ще %d) Теги: наличие товар остаток опции наличие опций остаток на складе продукт товар с опциями уведомить заявка статусы 324 відповіді 42 417 переглядів Rusl83 23 квітня мы рекомендуем Модуль Уведомление о наличии товара или опции [Поддержка] 1 2 3 4 5 Автор: OCdevWizard, 7 вересня 2018 ocdevwizard уведомление о наличии (і ще %d) Теги: ocdevwizard уведомление о наличии нет в наличии когда появится нет на складе наличие товара наличие на складе наличие опции 117 відповідей 10 052 перегляди OCdevWizard 14 липня 2023 [Поддержка] Скрыть товары, которых нет в наличии OpenCart Автор: viktorbidenko7, 26 червня скрыть товар скрыть товары (і ще %d) Теги: скрыть товар скрыть товары количество наличие скрыть 0 відповідей 131 перегляд viktorbidenko7 7 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Индикатор наличия товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="Купить" onclick="addToCart('36', $(this).parent().parent().find('input[name^=36]').val());" class="button"> </div> вот такс. перед кнопкой купить будет индикатор Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) Ну да спасибо за помощью. Но я хочу этот индикатор вместо колонки " В наличи". То есть там где количество. А так все работает как ты написал. Только напись на кнопке Купить Иэроглифы. Кодирование не то. http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kims Опубліковано: 17 серпня 2016 Share Опубліковано: 17 серпня 2016 (змінено) http://kuzbytfd.bget.ru/index.php?route=product/category&path=65 Так хочу как здесь: http://dsn.com.ua/activlab/ Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 Змінено 17 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 17 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 серпня 2016 Так сделал: <div class="cart"> <?php echo $product['avaliability_indicator'];?> <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" /> </div> <?php if ($this->config->get('config_review_status')) { ?> Индикатор тоже в колонке КУПИТЬ. Но выводится уже все нормально. А вот в колонку Наличие не могу поставиить!!! http://kuzbytfd.bget...ategory&path=65 <div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator'];?></div> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Вопрос решил.Отредактировал модуль category_pricelist_view. А именно нашел файл category_pricelist_view.xml, который лежит в папке vqmod/xml, затем нашел класс ?><div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>.Ну и там поменял<?php echo $product['quantity]; ?>на<?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>. И все.Вот результат:http://kuzbytfd.bget.ru/myprotein/Всем спасибо!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 (змінено) Новая ошибка! При добавлении на сайт Рекомендуемые выдает ошибку:/home/k/kuzbytfd/kuzbytfd.bget.ru/public_html/catalog/controller/module/availability_indicator.php on line 15Код модуля такой:public function getHtml($prod){$this->load->language('module/availability_indicator');$quantity = $prod['quantity'];if (!$this->config->get('availability_indicator_status'))return;В чем ошибка??? Как исправить? Змінено 24 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... kJlukOo Опубліковано: 4 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 4 листопада 2016 разобрались с kims 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день, только что установил модуль, в админке отображается, кеш сбросил, доп.файл xml подгрузил, но переходя в редактирование модуля выдаёт ошибку на странице " Notice: Error: Could not load template /var/www/site/data/www/site.ru/admin/view/template/module/availability_indicator.tpl! in /var/www/site/data/www/site.ru/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 86 Посмотрел в архиве нет папки view в папке admin для версии 2.x, вопрос могу ли данный файл вытащить с версии 2.2.x так как там он присутствует? Или Вы дадите этот файлик? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 в общем перекинул файлик с версии 2.2.х и всё заработало 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Здравствуйте. Установил модуль на 2.2.0 В списке модулей не появился новый пункт, в списке прав группы тоже нет. В логе проблем нет: MOD: Avaliability indicator CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 225 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 250 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 213 FILE: catalog/controller/product/compare.php CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 116 CODE: $data['stock'] = $product_info['quantity']; LINE: 282 CODE: $data['stock'] = $this->language->get('text_instock'); LINE: 286 CODE: $data['stock'] = $product_info['stock_status']; LINE: 280 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 468 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 135 CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 68 ---------- D модификаторах модуль есть http://joxi.ru/J2bXW5MuXeGezr Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Проблема решена, в списка скачивания файлов было 2 архив, второй установился без проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktormix Опубліковано: 6 вересня 2017 Share Опубліковано: 6 вересня 2017 Привет. подскажи ка сделать чтоб было залить целиком четыре цвета: зеленый, синий, желтый и красный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 20 минут назад, AGmb сказал: Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль Уведомление о наличии товара на складе PRO Opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 Автор: Serg9988, 10 березня 2016 уведомить уведомленние (і ще %d) Теги: уведомить уведомленние уведомить о наличии наличие отсутствие товар на складе количество опций опции остаток уедомленние 42 відповіді 5 389 переглядів artvirus 16 лютого 2017 Модуль Уведомление о наличии opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 3 Автор: Serg9988, 28 жовтня 2015 уведомить уведомление (і ще %d) Теги: уведомить уведомление наличие товар количество товара 68 відповідей 9 137 переглядів tanderloin 17 жовтня 2019 Модуль Уведомление о наличии PRO [Поддержка] 1 2 3 4 13 Автор: Serg9988, 30 березня 2016 наличие товар (і ще %d) Теги: наличие товар остаток опции наличие опций остаток на складе продукт товар с опциями уведомить заявка статусы 324 відповіді 42 417 переглядів Rusl83 23 квітня мы рекомендуем Модуль Уведомление о наличии товара или опции [Поддержка] 1 2 3 4 5 Автор: OCdevWizard, 7 вересня 2018 ocdevwizard уведомление о наличии (і ще %d) Теги: ocdevwizard уведомление о наличии нет в наличии когда появится нет на складе наличие товара наличие на складе наличие опции 117 відповідей 10 052 перегляди OCdevWizard 14 липня 2023 [Поддержка] Скрыть товары, которых нет в наличии OpenCart Автор: viktorbidenko7, 26 червня скрыть товар скрыть товары (і ще %d) Теги: скрыть товар скрыть товары количество наличие скрыть 0 відповідей 131 перегляд viktorbidenko7 7 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Индикатор наличия товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Вопрос решил.Отредактировал модуль category_pricelist_view. А именно нашел файл category_pricelist_view.xml, который лежит в папке vqmod/xml, затем нашел класс ?><div class="quantity"><?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>.Ну и там поменял<?php echo $product['quantity]; ?>на<?php echo $product['avaliability_indicator']; ?>. И все.Вот результат:http://kuzbytfd.bget.ru/myprotein/Всем спасибо!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kims Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 (змінено) Новая ошибка! При добавлении на сайт Рекомендуемые выдает ошибку:/home/k/kuzbytfd/kuzbytfd.bget.ru/public_html/catalog/controller/module/availability_indicator.php on line 15Код модуля такой:public function getHtml($prod){$this->load->language('module/availability_indicator');$quantity = $prod['quantity'];if (!$this->config->get('availability_indicator_status'))return;В чем ошибка??? Как исправить? Змінено 24 серпня 2016 користувачем kims Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 4 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 4 листопада 2016 разобрались с kims 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день, только что установил модуль, в админке отображается, кеш сбросил, доп.файл xml подгрузил, но переходя в редактирование модуля выдаёт ошибку на странице " Notice: Error: Could not load template /var/www/site/data/www/site.ru/admin/view/template/module/availability_indicator.tpl! in /var/www/site/data/www/site.ru/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 86 Посмотрел в архиве нет папки view в папке admin для версии 2.x, вопрос могу ли данный файл вытащить с версии 2.2.x так как там он присутствует? Или Вы дадите этот файлик? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 в общем перекинул файлик с версии 2.2.х и всё заработало 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Здравствуйте. Установил модуль на 2.2.0 В списке модулей не появился новый пункт, в списке прав группы тоже нет. В логе проблем нет: MOD: Avaliability indicator CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 225 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 250 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 213 FILE: catalog/controller/product/compare.php CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 116 CODE: $data['stock'] = $product_info['quantity']; LINE: 282 CODE: $data['stock'] = $this->language->get('text_instock'); LINE: 286 CODE: $data['stock'] = $product_info['stock_status']; LINE: 280 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 468 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 135 CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 68 ---------- D модификаторах модуль есть http://joxi.ru/J2bXW5MuXeGezr Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Проблема решена, в списка скачивания файлов было 2 архив, второй установился без проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktormix Опубліковано: 6 вересня 2017 Share Опубліковано: 6 вересня 2017 Привет. подскажи ка сделать чтоб было залить целиком четыре цвета: зеленый, синий, желтый и красный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 20 минут назад, AGmb сказал: Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль Уведомление о наличии товара на складе PRO Opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 Автор: Serg9988, 10 березня 2016 уведомить уведомленние (і ще %d) Теги: уведомить уведомленние уведомить о наличии наличие отсутствие товар на складе количество опций опции остаток уедомленние 42 відповіді 5 389 переглядів artvirus 16 лютого 2017 Модуль Уведомление о наличии opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 3 Автор: Serg9988, 28 жовтня 2015 уведомить уведомление (і ще %d) Теги: уведомить уведомление наличие товар количество товара 68 відповідей 9 137 переглядів tanderloin 17 жовтня 2019 Модуль Уведомление о наличии PRO [Поддержка] 1 2 3 4 13 Автор: Serg9988, 30 березня 2016 наличие товар (і ще %d) Теги: наличие товар остаток опции наличие опций остаток на складе продукт товар с опциями уведомить заявка статусы 324 відповіді 42 417 переглядів Rusl83 23 квітня мы рекомендуем Модуль Уведомление о наличии товара или опции [Поддержка] 1 2 3 4 5 Автор: OCdevWizard, 7 вересня 2018 ocdevwizard уведомление о наличии (і ще %d) Теги: ocdevwizard уведомление о наличии нет в наличии когда появится нет на складе наличие товара наличие на складе наличие опции 117 відповідей 10 052 перегляди OCdevWizard 14 липня 2023 [Поддержка] Скрыть товары, которых нет в наличии OpenCart Автор: viktorbidenko7, 26 червня скрыть товар скрыть товары (і ще %d) Теги: скрыть товар скрыть товары количество наличие скрыть 0 відповідей 131 перегляд viktorbidenko7 7 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Индикатор наличия товара
Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день, только что установил модуль, в админке отображается, кеш сбросил, доп.файл xml подгрузил, но переходя в редактирование модуля выдаёт ошибку на странице " Notice: Error: Could not load template /var/www/site/data/www/site.ru/admin/view/template/module/availability_indicator.tpl! in /var/www/site/data/www/site.ru/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 86 Посмотрел в архиве нет папки view в папке admin для версии 2.x, вопрос могу ли данный файл вытащить с версии 2.2.x так как там он присутствует? Или Вы дадите этот файлик? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tisat Опубліковано: 30 листопада 2016 Share Опубліковано: 30 листопада 2016 в общем перекинул файлик с версии 2.2.х и всё заработало 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Здравствуйте. Установил модуль на 2.2.0 В списке модулей не появился новый пункт, в списке прав группы тоже нет. В логе проблем нет: MOD: Avaliability indicator CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 225 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 250 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 213 FILE: catalog/controller/product/compare.php CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 116 CODE: $data['stock'] = $product_info['quantity']; LINE: 282 CODE: $data['stock'] = $this->language->get('text_instock'); LINE: 286 CODE: $data['stock'] = $product_info['stock_status']; LINE: 280 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 468 CODE: 'product_id' => $result['product_id'], LINE: 135 CODE: 'product_id' => $product_info['product_id'], LINE: 68 ---------- D модификаторах модуль есть http://joxi.ru/J2bXW5MuXeGezr Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YMassfit Опубліковано: 1 серпня 2017 Share Опубліковано: 1 серпня 2017 Проблема решена, в списка скачивания файлов было 2 архив, второй установился без проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktormix Опубліковано: 6 вересня 2017 Share Опубліковано: 6 вересня 2017 Привет. подскажи ка сделать чтоб было залить целиком четыре цвета: зеленый, синий, желтый и красный? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 20 минут назад, AGmb сказал: Добрый день. Модуль установил, в списке модулей все появилось, но проблема в том, что включить этот модуль я могу, а редактировать - нет, после нажатия на кнопку редактирования появляется белый экран... добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль Уведомление о наличии товара на складе PRO Opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 Автор: Serg9988, 10 березня 2016 уведомить уведомленние (і ще %d) Теги: уведомить уведомленние уведомить о наличии наличие отсутствие товар на складе количество опций опции остаток уедомленние 42 відповіді 5 389 переглядів artvirus 16 лютого 2017 Модуль Уведомление о наличии opencart 1.5* [Поддержка] 1 2 3 Автор: Serg9988, 28 жовтня 2015 уведомить уведомление (і ще %d) Теги: уведомить уведомление наличие товар количество товара 68 відповідей 9 137 переглядів tanderloin 17 жовтня 2019 Модуль Уведомление о наличии PRO [Поддержка] 1 2 3 4 13 Автор: Serg9988, 30 березня 2016 наличие товар (і ще %d) Теги: наличие товар остаток опции наличие опций остаток на складе продукт товар с опциями уведомить заявка статусы 324 відповіді 42 417 переглядів Rusl83 23 квітня мы рекомендуем Модуль Уведомление о наличии товара или опции [Поддержка] 1 2 3 4 5 Автор: OCdevWizard, 7 вересня 2018 ocdevwizard уведомление о наличии (і ще %d) Теги: ocdevwizard уведомление о наличии нет в наличии когда появится нет на складе наличие товара наличие на складе наличие опции 117 відповідей 10 052 перегляди OCdevWizard 14 липня 2023 [Поддержка] Скрыть товары, которых нет в наличии OpenCart Автор: viktorbidenko7, 26 червня скрыть товар скрыть товары (і ще %d) Теги: скрыть товар скрыть товары количество наличие скрыть 0 відповідей 131 перегляд viktorbidenko7 7 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 Just now, kJlukOo said: добрый. какая версия опенкарта? и какую папку заливали в корень?: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kJlukOo Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 28 вересня 2017 3 часа назад, AGmb сказал: Версия 2.1.0.2. Из папки 2.x/upload все загрузил в корень. Потом установил файл ocmod папку admin взять из 2.2 версии. помогает 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
AGmb Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 4 hours ago, kJlukOo said: папку admin взять из 2.2 версии. помогает после этого модуль перестал отображаться в списке - в модификациях есть, в списке модулей - нет! Зачем вы вообще беретесь продавать такой сырой и недоработанный модуль?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts