Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

модуль Реферальная система (партнерская программа)


koshshsh

Recommended Posts

Здравствуйте, подскажите пожалуйста знающие люди, существует ли в природе модуль реферальной системы с такими возможностями: 

 

- многоуровневая система рефералов

- постоянная реф ссылка на всех страницах сайта типа site.com/katalog/tovar+kod_referala, чтобы например любой человек зайдя по реф ссылке (например через QR код), посерфил по сайту, но ничего не купив поделился с другом ссылкой на сайт (которую он скажем скопирует уже с адресной строки браузера), а друг потом купил товар и эта продажа зачислилась тому у кого была реф ссылка, и покупатель автоматом стал рефералом на уровень ниже.

 

Просто я заметил в основном большинство партнерок с такой задачей не справятся изза непостоянных реф ссылок, они ведут на основной сайт, запоминаются в куках браузера или запомниается IP или еще както, таким образом посерфив и скопировав в адресной строке ссылку и передав ее другу,  тот реф ссылку уже не получит, я же хочу этого избежать.

 

С уважением, Константин

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.