Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль накопительных дисконтных карт


warezliker

Recommended Posts

Нужен модуль накопительных скидок/дисконтныз карт. Есть вот такой: https://opencartforum.com/topic/18550-nakopitelnye-diskontnye-karty-i-kupony-na-pod/

В теме поддержки на этом форуме пишут, что для 1.5.5.1.2 он не работает (+ еще мелкие косяки по логике работы), а нужен именно для этой версии движка.

Принцип нужен тот же:

создание и учет накопительных дисконтных карт (т.е. код, скидка в % по которому меняется в зависимости от суммы совершненных с ним покупок, без какой-либо привязки к пользователю). Например, как в магазине одежды - я получил дисконтную карту на 3%, дал ее своим друзьям, они совершили покупки уже дешевле, но и скидку по карте я в итоге получил 10%.

 

Ищу как готовые варианты, так и готов рассмотреть разработку (тогда напишу ТЗ) либо допиливание существующего модуля под 1.5.5.1 + доработки, если потребуются.

Змінено користувачем warezliker
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.