Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль для транспортной логистики

Recommended Posts

Всем привет. Может ли кто нибуть помочь мне в таком вопросе?
Я открываю магазин на opencart  и у меня сотрудничество с транспортной логистикой. Мне нужно что бы магазин работал таким образом: Например я выкладываю товары, ставлю цены итд. Но я не знаю какое количество товара есть на складе и что бы количество товара могла ставить транспортная логистика. Так же что бы транспортная логистика могла руководить стасусом заказа например pending, complete итд.

Есть ли какой то встроенный модуль в opencart который контактирует с системой транспортной логистики или его можно скачать/ купить?

Заранее спасибо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Можно написать некий api для работы внешнего приложения для управления количеством и статусами..

Можно самостоятельно делать загрузку листов наличия - но это тоже нужно "дорабатывать"

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.