Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Скрыть товар в категории одинакового цвета


serg34

Recommended Posts

Что бы не засорять категорию товаром одинакового цвета нужно вывести только один цвет,а остальные скрыть,но выбор цвета будет происходить с помощью этого модуля https://opencartforum.com/files/file/2600-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D1%8B-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83-15-20/

 

Как можно это реализовать или есть модуль? Увидел такой принцип на розетке.Товар в той же категории,по тем жи хлебным крошкам,но показывается в категории только одного цвета.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 3 months later...

Скрыть товар то легко, просто не привязывать к категории, но если товара не будет в наличии допусим главного цвета который отображен в категории... нужно чтобы товары других цветов как то автоматом отображались в категории ))

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

  • 1 year later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.