Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

как избавиться от битых ссылок?


Recommended Posts

Дайте пожалуйста совет по поводу битых ссылок. Не так давно создал магазин и пока настроил ЧПУ, видимо осталось несколько страниц 404. Яша и гугл показывает что есть 404 страницы, но удалить их не дают. Почитал справку гугл, там советуют запретить индексацию в robots или метатегами. Пытаюсь удалить в yandex webmaster - пишет "Указанный URL не проиндексирован". Паниковать или нет :oops: ?

Змінено користувачем Rennovatio
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


главное чтоб ваши страницы отдавали 404. Ну и чтоб нужные страницы индексировались. И все будет гуд. Яндекс просто тормоз.

404 выдаёт. Гугл вебмастер вроде перестал указывать на большое количество 404 страниц. Новую карту сайта скормил обоим поисковикам. Можно пока не переживать на этот счёт?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.