Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Курсы валют

Nolf

Recommended Posts

Добрый вечер. Хотелось бы вывести курс валют, а точнее в админ-настройка-локализация-валюта-... и в валюте мы выставляем в поле значения скажем так курс валют...
Для валюты по умолчанию это 1, для второй валюты - текущий курс по отношению к валюте по умолчанию... 
Вот собственно и вопрос как вывести в том или ином месте, значения которое заносим в второй валюте в поле значение?
Заранее спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 / курс валюты.

Надіслати

1 делим на текущий курс валюты к валюте по умолчанию = значение, которое нужно вписать.

Надіслати

1 делим на текущий курс валюты к валюте по умолчанию = значение, которое нужно вписать.

Видимо Вы не совсем поняли что я хочу... Мне нужно в определенном месте на сайте, выводит то значения которое я вписывал в в админ-настройка-локализация-валюта-...

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.