Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

как добавить разные объёмы к товару

meksa

Recommended Posts

Версия магазина: ocStore v0.1.5

Хостинг у хостера.

можно сделать что бы у одного вида товара можно было выбрать объём, а не заводить на каждый объем этот товар?

например шампунь от перхоти есть 100мл 250мл 500мл и 1л

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 3 weeks later...

Самое простое решение: зайти в админку - каталог - опции: добавить опцию "Объем" и необходимые значения к нему (30 мл, 50 мл, и т. д.). Далее, на странице редактирования товара переходим на вкладку "Опции" и начинаем вписывать в поле нашу опцию "Объем". Дальше, думаю все понятно.

Надіслати

• 2 weeks later...

Самое простое решение: зайти в админку - каталог - опции: добавить опцию "Объем" и необходимые значения к нему (30 мл, 50 мл, и т. д.). Далее, на странице редактирования товара переходим на вкладку "Опции" и начинаем вписывать в поле нашу опцию "Объем". Дальше, думаю все понятно.

Подскажите пожалуйста, а как можно реализовать выбор опции в версии ocStore Version 0.2.0?

Заранее благодарен! Спасибо!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.