Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Проблема с Sitemap


Recommended Posts

Добрых времени суток. Не особо разбираюсь, прошу строго не судить. Версия Ocstore Версия 1.5.5.1.2. На сайт залил модуль deadcow_seo_for_chizi3.. Оптимизировал таким образом товары и ссылки.. Теперь создаю sitemap ( В нескольких онлайн генераторах) гугл выдает ошибку: Файл Sitemap является страницей HTML

 

Сам же в свою очередь обратил внимание что открыв сайт lingerie.az\sitemap.xml выдаёт ссылку http://lingerie.az/index.php?route=feed/google_sitemap вместо самого хмл файла.. Прошу вашей помощи..

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Теперь создаю sitemap ( В нескольких онлайн генераторах)

 

 

Бессмысленное занятие.В опенкарт этой версии в админке включаем Дополнения-Каналы продвижения  Google sitmap.После чего  сайтмап будет доступен по адресу 

 

названиесайта/index.php?route=feed/google_sitemap

 

никаких больше действий с этой картой не нужно,достаточно в своём кабинете вебмастера скормить поисковику эту ссылку как основную ссылку на сайтмап.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.