Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Съезжает футер при касании файла stylesheet.css

leonizis

Recommended Posts

При редактировании или просто открытии и потом закрытии файла stylesheet.css съезжает футер... Подскажите что делать, пожалуйста. Не могу отредактировать стили(((( востанавливаю файл - все становится на свои места. не знаю как и быть....

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1. "бьется" файл при передачи файла по фтп (попробовать использовать другой фтп-менеджер)

2. кэш браузера- занятная штука (особенно в гугл хром) 

Спасибо за быстрый ответ. При перебрасывании туда-сюда все в норме, но только стоит открыть стереть 1 циферку - потом вернуть ее на место и кинуть на сервер - все... все слетает(((( Кэш не причем. смотрю на разных браузерах...

Надіслати

бубен купите, некоторым помогает (шутка)

я так понимаю первый пункт и не рассматривается, так как убежденность некоторых просто не пробиваема... 

Ну прямо с сервера скачивал, то же самое получается... Попробую еще скачать один клиент.... Ну и редакторов пару)

Надіслати

дело было в бубне) не тем стучал) а серьезно скачал другой редактор в нем внес изменения и все осталось на своих местах. спасибо за подсказки)

бубен купите, некоторым помогает (шутка)
я так понимаю первый пункт и не рассматривается, так как убежденность некоторых просто не пробиваема... 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.