Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Не могу удалить статус: Статус заказа не может быть исключен

Recommended Posts

Фильтрую по нужному статусу - нет ни единого заказа с ним. Хочу удалить этот статус в админке - получаю сообщение:

Статус заказа не может быть исключен, поскольку он прикреплен к 2 заказу(ам)!

Поискал по ID статуса в SQL - ну нет заказов с таким статусом. Могу конечно удалить через SQL, но интересно - почему админка не дает?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Сам спросил - сам ответил. Проверка принадлежности статуса (функция getTotalOrderHistoriesByOrderStatusId) смотрит не статус заказа, а ищет нужный статус в истории изменений заказа.

Оказалось, некоторым заказам по ходу работы присваивались статусы, которые теперь я хотел удалить. Проблема решается поиском истории изменения заказа в oc_order_history по нужному order_status_id и изменению его на "актуальный".

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.