ivanosovsky Опубліковано: 29 квітня 2015 Share Опубліковано: 29 квітня 2015 Необходимо сверстать Opencart-шаблон по имеющемуся psd-макету. Сайт действующий capitalclean.ru сейчас сайт на шаблоне universal-res-shop адаптирован под мобильные устройства должно получиться как в прикрепленных файлах переделываем все страницы для обычной и мобильной версии: главная категории карточку товара статьи контаткты все страницы отрисованы в psd Интересуют сроки и стоимость. Жду предложений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 29 квітня 2015 Share Опубліковано: 29 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит.Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 квітня 2015 Share Опубліковано: 29 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит. Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. сорри за офтоп представил, как будет круто выглядеть аватарка sitecreator, если ее так же крутануть!!! :-D :-D :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Strelez Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит. Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. Это гипноз собеседника Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Это гипноз собеседникаСейчас уберу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Еще актуально? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Конечно актуально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Если вы думаете, что я потешался, то сильно ошибаетесь. Уважайте труд людей, чьи глаза очень устают от постоянной работы за монитором. На мой взгляд, потешаетесь как раз таки вы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Так я написал в ЛС, в день когда пост был создал и цену указал. В ответ игнор.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорого жаба душит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 И сколько вы таки хотите за 1 страницу одного шаблона? в $? И сколько страниц? Шаблонов ведь две штуки будет? мобильный и обычный? Платить будете за оба шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Доработать модуль Costom Links Автор: WeBuy, 18 травня 2021 доработка платно (і ще %d) Теги: доработка платно срочно 2 відповіді 540 переглядів WeBuy 20 травня 2021 При переносе сайта. Неустранимая ошибка. Автор: Dzhamal, 28 березня 2021 ошибки перенос сайта (і ще %d) Теги: ошибки перенос сайта платно 6 відповідей 990 переглядів Dzhamal 28 березня 2021 Платно: задача по модулю поиска Автор: Iysus, 24 жовтня 2019 модуль поиска доработка моудля (і ще %d) Теги: модуль поиска доработка моудля live search платно 2 відповіді 675 переглядів Iysus 24 жовтня 2019 Ищу исполнителя для переделки чпу ocstore 2.3 1 2 Автор: Ivanmarketolog, 19 лютого 2019 чпу дубли (і ще %d) Теги: чпу дубли убрать дубли платно исполнитель 42 відповіді 2 025 переглядів Ivanmarketolog 23 лютого 2019 Оптимизация модуля Автор: Axelroad, 17 листопада 2017 платно паймастер юа 2 відповіді 574 перегляди Axelroad 23 листопада 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони [Выполнено] Из psd картинок запилить действующий магазин Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexDW Опубліковано: 29 квітня 2015 Share Опубліковано: 29 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит. Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. сорри за офтоп представил, как будет круто выглядеть аватарка sitecreator, если ее так же крутануть!!! :-D :-D :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Strelez Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит. Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. Это гипноз собеседника Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Это гипноз собеседникаСейчас уберу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Еще актуально? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Конечно актуально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Если вы думаете, что я потешался, то сильно ошибаетесь. Уважайте труд людей, чьи глаза очень устают от постоянной работы за монитором. На мой взгляд, потешаетесь как раз таки вы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Так я написал в ЛС, в день когда пост был создал и цену указал. В ответ игнор.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорого жаба душит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 И сколько вы таки хотите за 1 страницу одного шаблона? в $? И сколько страниц? Шаблонов ведь две штуки будет? мобильный и обычный? Платить будете за оба шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Доработать модуль Costom Links Автор: WeBuy, 18 травня 2021 доработка платно (і ще %d) Теги: доработка платно срочно 2 відповіді 540 переглядів WeBuy 20 травня 2021 При переносе сайта. Неустранимая ошибка. Автор: Dzhamal, 28 березня 2021 ошибки перенос сайта (і ще %d) Теги: ошибки перенос сайта платно 6 відповідей 990 переглядів Dzhamal 28 березня 2021 Платно: задача по модулю поиска Автор: Iysus, 24 жовтня 2019 модуль поиска доработка моудля (і ще %d) Теги: модуль поиска доработка моудля live search платно 2 відповіді 675 переглядів Iysus 24 жовтня 2019 Ищу исполнителя для переделки чпу ocstore 2.3 1 2 Автор: Ivanmarketolog, 19 лютого 2019 чпу дубли (і ще %d) Теги: чпу дубли убрать дубли платно исполнитель 42 відповіді 2 025 переглядів Ivanmarketolog 23 лютого 2019 Оптимизация модуля Автор: Axelroad, 17 листопада 2017 платно паймастер юа 2 відповіді 574 перегляди Axelroad 23 листопада 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони [Выполнено] Из psd картинок запилить действующий магазин Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Strelez Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 ivanosovsky, не издевайтесь над людьми, замените картинку, будьте добры, - в глазах рябит. Из-за этого даже ТЗ ваше целиком не осилил. Это гипноз собеседника Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Это гипноз собеседникаСейчас уберу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 AlexDW Как-то так :ugeek: :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Еще актуально? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Конечно актуально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Если вы думаете, что я потешался, то сильно ошибаетесь. Уважайте труд людей, чьи глаза очень устают от постоянной работы за монитором. На мой взгляд, потешаетесь как раз таки вы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Так я написал в ЛС, в день когда пост был создал и цену указал. В ответ игнор.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорого жаба душит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 И сколько вы таки хотите за 1 страницу одного шаблона? в $? И сколько страниц? Шаблонов ведь две штуки будет? мобильный и обычный? Платить будете за оба шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Доработать модуль Costom Links Автор: WeBuy, 18 травня 2021 доработка платно (і ще %d) Теги: доработка платно срочно 2 відповіді 540 переглядів WeBuy 20 травня 2021 При переносе сайта. Неустранимая ошибка. Автор: Dzhamal, 28 березня 2021 ошибки перенос сайта (і ще %d) Теги: ошибки перенос сайта платно 6 відповідей 990 переглядів Dzhamal 28 березня 2021 Платно: задача по модулю поиска Автор: Iysus, 24 жовтня 2019 модуль поиска доработка моудля (і ще %d) Теги: модуль поиска доработка моудля live search платно 2 відповіді 675 переглядів Iysus 24 жовтня 2019 Ищу исполнителя для переделки чпу ocstore 2.3 1 2 Автор: Ivanmarketolog, 19 лютого 2019 чпу дубли (і ще %d) Теги: чпу дубли убрать дубли платно исполнитель 42 відповіді 2 025 переглядів Ivanmarketolog 23 лютого 2019 Оптимизация модуля Автор: Axelroad, 17 листопада 2017 платно паймастер юа 2 відповіді 574 перегляди Axelroad 23 листопада 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони [Выполнено] Из psd картинок запилить действующий магазин
RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Еще актуально? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Конечно актуально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Если вы думаете, что я потешался, то сильно ошибаетесь. Уважайте труд людей, чьи глаза очень устают от постоянной работы за монитором. На мой взгляд, потешаетесь как раз таки вы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Так я написал в ЛС, в день когда пост был создал и цену указал. В ответ игнор.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорого жаба душит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 И сколько вы таки хотите за 1 страницу одного шаблона? в $? И сколько страниц? Шаблонов ведь две штуки будет? мобильный и обычный? Платить будете за оба шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Доработать модуль Costom Links Автор: WeBuy, 18 травня 2021 доработка платно (і ще %d) Теги: доработка платно срочно 2 відповіді 540 переглядів WeBuy 20 травня 2021 При переносе сайта. Неустранимая ошибка. Автор: Dzhamal, 28 березня 2021 ошибки перенос сайта (і ще %d) Теги: ошибки перенос сайта платно 6 відповідей 990 переглядів Dzhamal 28 березня 2021 Платно: задача по модулю поиска Автор: Iysus, 24 жовтня 2019 модуль поиска доработка моудля (і ще %d) Теги: модуль поиска доработка моудля live search платно 2 відповіді 675 переглядів Iysus 24 жовтня 2019 Ищу исполнителя для переделки чпу ocstore 2.3 1 2 Автор: Ivanmarketolog, 19 лютого 2019 чпу дубли (і ще %d) Теги: чпу дубли убрать дубли платно исполнитель 42 відповіді 2 025 переглядів Ivanmarketolog 23 лютого 2019 Оптимизация модуля Автор: Axelroad, 17 листопада 2017 платно паймастер юа 2 відповіді 574 перегляди Axelroad 23 листопада 2017 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Все пртешаются а цену не предлагают Так я написал в ЛС, в день когда пост был создал и цену указал. В ответ игнор.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорого жаба душит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sitecreator Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 И сколько вы таки хотите за 1 страницу одного шаблона? в $? И сколько страниц? Шаблонов ведь две штуки будет? мобильный и обычный? Платить будете за оба шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0
ivanosovsky Опубліковано: 30 квітня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 квітня 2015 За все 15000 руб Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RodgerFox Опубліковано: 30 квітня 2015 Share Опубліковано: 30 квітня 2015 Вот вы предлагаете услугу(и) на сайте, вы считаете её не дорогой? ведь я могу сам убраться, но даю вам возможность сделать это за меня и я выделю вам... ну ладно одну тысячу рублей и не недоеденный бутерброд. Вас это устроит? Вернемся к нашим баранам, вы скину одну страничку и не самую интересную, что бы сказать более точную цену (заметьте в ЛС я добавил "от"), ведь скорее всего шаблон придется делать с нуля, что бы он удовлетворял нужным требованиям. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 У меня бюджет 15000 на все, что тут говорить. Предложите меньше- буду рад больше дорого. Как вы оцениваете дорого или дешево? Я бы сам запилил но занят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Уже нашел исполнителя за 15000 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ivanosovsky Опубліковано: 2 травня 2015 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2015 Закрыто, всем спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts