Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ПРОБЛЕМА с Оповещаниями по эмайл. Помогите....

pr1verDD

Recommended Posts

Здравствуйте! У меня вот такая проблема, после установки simple при заказе товара не отпровляется уведомление о заказе не мне ни заказчику.

Обращался к хостеру, мне вот отправили ошибку - PHP Fatal error: Call to undefined method ModelToolSimpleCustom::getCustomFields() in/home/r/ryfarmcl/steroidrus.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_checkout_order.php on line 265     (Как я понял её как-то нужно устранить но я не знаю как)

Ещё есть какие-то ошибки в админ понеле , когда я просматриваю заказ в самом низу, вот такие вот ошибки -    Notice: Undefined index: type in /home/r/ryfarmcl/steroidrus.ru/public_html/admin/controller/module/simple.php on line 791Notice: Undefined index: type in/home/r/ryfarmcl/steroidrus.ru/public_html/admin/controller/module/simple.php on line 799Notice: Undefined index: type in/home/r/ryfarmcl/steroidrus.ru/public_html/admin/controller/module/simple.php on line 800     (Прикрпепил на всякий случай файл этот) Сам сайт - steroidrus.ru  можете сами проверить, уведомления не приходят(((((((

Помогите пожалуйста.

Версия openCart 1.5.5.1.2

Проблема единственная не приходят уведомления о заказе не мне ни покупателю(( Помогите исправить.

simple.php

post-694797-0-32731800-1428631263_thumb.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.