Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено {ocmod}] Не редактируеться контроллер, Opencart 2xxx


Recommended Posts

Привет .
Может кто ,что подскажет . Взял доработать  магазин на 2.0 версии,после двух фрилансеров   и дорабатывал себе нормально ,пока не добрался до странички товара и тут оказалась проблема ,с которой целый день бьюсь и ничего не могу понять .
В общем какие бы я изменения не вносил в контроллер product\product  толку вабще ноль ,написал в самом начале die;  ,ничего не изменилось , удалил полностью весь код из контролера ,все попрожнему работаюет как и работало . Удалил вабще файл product.php  тогда уже сайт отреагировал такой надписью "Запрашеваемая страница не найден" ,тогда я  создал вручную пустой файлик  product.php и сразу страничка заработало ,всю инфу про товар отдает (цену,картинку,опции и тд) .
Может кто подскажет куда хоть копать??

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.