Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка поиска


mercurii

Recommended Posts

Очень интересная ошибка, в интернете о ней, информации нет, абсолютно никакой clear.png. Установил сайт на хостинг, начал тестировать, все работает, все исправно, поиск товары находит..., но, ставлю галочку "Искать в описании товаров" пишу ключевое слово из описания, появляется искомая модель товара, нажимаю на нее и выходит ошибка:
Warning: fopen(/.../.../.../public_html/system/cache/autourl/cache.autourl.ru.JTJGRHJ5ZWxpJTJGRHJ5ZWxpLWVseWVrdHJpY2h5ZXNraXllLXJ1Y2hueXllJTJGTWFraXRhJTJGNjMwMC00LU1ha2l0YS1wNWM2NWMxMDYuaHRtbCUzRnNlYXJjaCUzRCUyNUQwJTI1QkYlMjVEMCUyNUJFJTI1RDAlMjVCQiUyNUQwJTI1QjclMjVEMSUyNTgzJTI1RDAlMjVCRCUyNmFtcCUzQmRlc2NyaXB0aW9uJTNEdHJ1ZQ==): failed to open stream: File name too long in /.../.../.../.../public_html/catalog/controller/common/automatic_seo_url.php on line 46Unable to open file!
т.е. слишком длинное урл. возможно у кого то были подобные проблемы, напишите если не сложно как вы решили подобную проблему

Сайт vv-nn.ru и документ на который ссылается браузер, так же заметил что если написать короткое слово, например полз - все хорошо, а если ползунков - то печаль.

 

Косячный документ.txt

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 6 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.