Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Подпилить сайт по необходимым требованиям

Recommended Posts

Здравствуйте.

Необходим человек для видоизменения сайта, установки модулей, исключения лишнего, блоки и т.д. 

Изменения незначительные, ничего сверхневозможного требовать не буду, самому совершенно некогда этим заниматься.

Сайт opttop.biz, шаблон будем использовать этот. Оплата договорная за определенные доработки. В дальнейшем так же что-то нужно будет изменять/добавлять. Хотелось бы найти человека раз и навсегда для длительного сотрудничества. Надеюсь можно тут оставлять контакты, поэтому пишите в вк - vk.com/evgeniy.nmsk   или   skype - evgeniy.nmsk . Немного пообщаемся, договоримся и я сразу дам список необходимых доработок.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Необходим человек для видоизменения сайта, установки модулей, исключения лишнего, блоки и т.д. 

Изменения незначительные, ничего сверхневозможного требовать не буду, самому совершенно некогда этим заниматься.

наша песня хороша - начинай сначала...

как всегда...

не хватает только фразы "там работы на пять минут".

Немного пообщаемся, договоримся и я сразу дам список необходимых доработок.

пиши сразу здесь список.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.