Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

REAL theme ДОРАБОТКА

Recommended Posts

Помогите доделать шапку магазина. Что получилось у меня смотрите по ссылке: http://8ka.com.ua/

Что хотелось бы сделать смотрите на фото.

Не судите строго за глупые вопросы. Знаний у меня никаких. Два дня уже играюсь с этой шапкой.

Шаблон с так называемыми моими доработками доработками тоже прикрепляю.

000png_7696646_16164988.png

Уточняю: мне нужно сделать последовательность как на прикрепленной мною фото.

rhea_opencart_theme.zip

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

C каких пор Бог стал работать за деньги?  :-D

Я не пришел сюда шутить. Хотите помочь, я отблагодарю. А всякими глупостями здесь перекидываться я не собираюсь!!!!

Надіслати

Причем тут халява. Я же спросил "ЦЕНА ВОПРОСА". Тем более я же не прошу мне весь шаблон перелопатить, мне всего лишь надо в шапке контакты вставить. Я думаю для знающего человека это не составит особого труда. 

Надіслати

Причем тут халява. Я же спросил "ЦЕНА ВОПРОСА". Тем более я же не прошу мне весь шаблон перелопатить, мне всего лишь надо в шапке контакты вставить. Я думаю для знающего человека это не составит особого труда. 

В личку отписал

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.