Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не заходит в админку

Alex89

Recommended Posts

Добрый день!

Проблема такая:

После ввода логина и пароля (стоит автозаполнение) Нажимаю Войти, и попадаю на ту же страницу, с уже введенными логином и паролем, как будто на кнопку Войти я и не нажимал. Вручную пробовал вводить, то же самое. Данные введены правильно, так как когда специально вводил неверные данные, появилась ошибка "Такой логин и/или пароль не существует!". Как с этим бороться?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

если с файлами ничего неделали то проблема хостинге

Добрый день!

Проблема такая:

После ввода логина и пароля (стоит автозаполнение) Нажимаю Войти, и попадаю на ту же страницу, с уже введенными логином и паролем, как будто на кнопку Войти я и не нажимал. Вручную пробовал вводить, то же самое. Данные введены правильно, так как когда специально вводил неверные данные, появилась ошибка "Такой логин и/или пароль не существует!". Как с этим бороться?

Надіслати

• 2 weeks later...

>> После ввода логина и пароля (стоит автозаполнение)

???

не храните данные форм.

мало ли, чем оно там "автозаполняется".

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.