Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Выделение выбранного цвета в карточке товара.

Recommended Posts

Здравствуйте. В карточке товара, в опции выбора цвета, загружено несколько вариантов расцветок. Я отключил отображение подписи цвета(лэйбл) и радиобатон, оставил только картинки с расцветкой. Подскажите, пожалуйста, как можно добавить в стиль функцию, которая показывала бы, например, толстую рамку вокруг при выборе определенного цвета, что бы покупатель видел, какой цвет выбран в данный момент.

P.S. ocStore 1.5.5.1.2. Ранее вносил изменения в стиль, что бы цвета отображались горизонтально.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Могу сделать недорого)

Благодарю за предложение, но мне хтелось бы попробовать разобраться) Думаю это не есть большой проблемой, только не могу подойти к решению с нужной стороны

Надіслати

Благодарю за предложение, но мне хтелось бы попробовать разобраться) Думаю это не есть большой проблемой, только не могу подойти к решению с нужной стороны

сторона на самом деле одна, но если нет знаний, то вы ее не найдете.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.