Shaitan63rus Опубліковано: 12 жовтня 2014 Share Опубліковано: 12 жовтня 2014 срочно нужен менеджер для добавления фотографий к товарам, нужно так что бы при скачке фоток на хост при добавлении товаров они сами автоматически подключались Версия OpenCart 1.5.5.1.2 стоит менеджер бесплатный(Image Manager + для OCstore 1.5.3.x 1.5.4.x) но он для другой версии он массово скачивает но не добавляет автоматически можете посоветовать менеджер? или помочь этот доработать(могу заплатить)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 12 жовтня 2014 Share Опубліковано: 12 жовтня 2014 Речь о дополнительных картинках? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 13 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 жовтня 2014 только те которые я скачиваю, то есть всё что при добавлении товара я закачал сразу подключались и не нужно было их в папке искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 13 жовтня 2014 Share Опубліковано: 13 жовтня 2014 То есть закачал фоток 20 и они сами там для себя решили какая основная,какие вспомогательные и в каком порядке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 было бы круто но хотя бы когда добавляешь дополнительные Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Ну вот так уже проще! http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=8221&filter_search=image%20manager&filter_license=0&filter_download_id=31 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 да похоже на то что нужно, только ошибка после установки Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Добавьте в config.php define('HTTP_IMAGE', 'http://xxxxxx/image/'); естественно ххххххх заменить своими данными Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 добавил в самом низу define('HTTP_IMAGE', '/home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/image/'); не помогло, поменял на define('HTTP_IMAGE', 'http://grombl.ru/image/'); всё так же(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 config.php же тот который в главном каталоге? в public_html? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 А где у вас эта ошибка я то не в курсе))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shaitan63rus Опубліковано: 13 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 жовтня 2014 только те которые я скачиваю, то есть всё что при добавлении товара я закачал сразу подключались и не нужно было их в папке искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 13 жовтня 2014 Share Опубліковано: 13 жовтня 2014 То есть закачал фоток 20 и они сами там для себя решили какая основная,какие вспомогательные и в каком порядке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 было бы круто но хотя бы когда добавляешь дополнительные Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Ну вот так уже проще! http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=8221&filter_search=image%20manager&filter_license=0&filter_download_id=31 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 да похоже на то что нужно, только ошибка после установки Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Добавьте в config.php define('HTTP_IMAGE', 'http://xxxxxx/image/'); естественно ххххххх заменить своими данными Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 добавил в самом низу define('HTTP_IMAGE', '/home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/image/'); не помогло, поменял на define('HTTP_IMAGE', 'http://grombl.ru/image/'); всё так же(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 config.php же тот который в главном каталоге? в public_html? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 А где у вас эта ошибка я то не в курсе))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 было бы круто но хотя бы когда добавляешь дополнительные Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Ну вот так уже проще! http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=8221&filter_search=image%20manager&filter_license=0&filter_download_id=31 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 да похоже на то что нужно, только ошибка после установки Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Добавьте в config.php define('HTTP_IMAGE', 'http://xxxxxx/image/'); естественно ххххххх заменить своими данными Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 добавил в самом низу define('HTTP_IMAGE', '/home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/image/'); не помогло, поменял на define('HTTP_IMAGE', 'http://grombl.ru/image/'); всё так же(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 config.php же тот который в главном каталоге? в public_html? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 А где у вас эта ошибка я то не в курсе))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 да похоже на то что нужно, только ошибка после установки Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 Добавьте в config.php define('HTTP_IMAGE', 'http://xxxxxx/image/'); естественно ххххххх заменить своими данными Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 добавил в самом низу define('HTTP_IMAGE', '/home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/image/'); не помогло, поменял на define('HTTP_IMAGE', 'http://grombl.ru/image/'); всё так же(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 config.php же тот который в главном каталоге? в public_html? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 А где у вас эта ошибка я то не в курсе))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 добавил в самом низу define('HTTP_IMAGE', '/home/gromblru/domains/grombl.ru/public_html/image/'); не помогло, поменял на define('HTTP_IMAGE', 'http://grombl.ru/image/'); всё так же(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 config.php же тот который в главном каталоге? в public_html? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 14 жовтня 2014 Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 А где у вас эта ошибка я то не в курсе))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Shaitan63rus Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 жовтня 2014 когда файловый менеджер сам вызываю при добавлении товара, установил всё как в инструкции было и оба пакетаmultiupload_files1.5.5multiupload_files Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaitan63rus Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 эх... теперь вообще без файлового менеджера остался)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 15 жовтня 2014 Share Опубліковано: 15 жовтня 2014 Каким образом? Что мешает удалить файлы загруженные? Если нет знаний найти причину ошибки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Shaitan63rus Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 я гуглил и увы не нашёл решение, php увы не знаю ошибка на эту строчку $this->data['directory'] = HTTP_IMAGE . 'data/'; заменил её на $this->data['directory'] = DIR_IMAGE . 'data/'; ошибка прошла только экран пустой)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 16 жовтня 2014 Share Опубліковано: 16 жовтня 2014 У вас же не стандартный менеджер .А данное дополнение именно для него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання файловый менеджер с авто-подключением картинок
Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 а точно он писал что системные файлы заменяет, попробую восстановить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 нет не в этом дело, я восстановил файлы которые он заменяет, и даже изменения которые делал в /vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_filemanager.php on line 40 всё осталось без изменений, даже кнопки почему-то не активны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 17 жовтня 2014 Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я дал ссылку на мод , который не изменяет системные файлы.что там наделали "очумелые ручки" мне не ведомо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Shaitan63rus Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 17 жовтня 2014 я ничего не менял только 3 файл и то восстановил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaitan63rus Опубліковано: 18 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 я не поленился установил на denver чистый Opencart, mqmod и этот же файловый менеджер - итог 1 в 1 такой же, работает но менюшка пустая, значит тут какие-то настройки должны быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 18 жовтня 2014 Share Опубліковано: 18 жовтня 2014 http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3453 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts