Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

модуль "рекомендуем вместе"

military21

Recommended Posts

Ищу модуль работающий как встроенный похожие товары в карточке товара(так же вручную добавляем)в который можно было бы добавить товары которые рекомендуется покупать вместе.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вместе - оба товара сразу?

Или чтобы при покупке одного для него рекомендовались те, которые к нему привязаны?

Просто для второго варианта я как раз дописываю свой модуль. Завтра расчитываю подготовить демо и выложить его на продажу

Надіслати

не не оба. есть же в связях возможность указать похожие товары (почему то рекомендуемые называется опция). есть у меня товары похожие, а есть те что рекомендуется брать вместе. ну вот для 2 типа и не помешал бы модуль с таким же функционалом как у похожих.

Надіслати

Есть здесь клон рекомендуемых, именно для такого случая. Называете его, как хотите. Если я правильно понял, что вы хотите

https://opencartforum.com/topic/24574-%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%B5%D0%BC%D1%8B%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8B/

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.